Βιβλίο

Ο Φάνης και τα Μυστικά της Οθόνης – Ένα παραμύθι για τη σχέση παιδιού και οθόνης

mail
Νέα Κυκλοφορία

Ο Φάνης και τα Μυστικά της Οθόνης

της Στέλλας Σαρικά
 
Η ιστορία απευθύνεται σε παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς. Μπορεί να αποτελέσει την αφορµή για µια συζήτηση και έναν προβληµατισµό γύρω από τη χαµένη παιδικότητα και την αλλοίωση της ψυχοσύνθεσης των παιδιών, ως αποτελέσµατα της αλόγιστης χρήσης της τεχνολογίας.
 
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
 

Aπό τη στιγµή που ο Φάνης αποκτά το πολυπόθητο τάµπλετ, η ζωή του αλλάζει δραµατικά. Κλείνεται µε τις ώρες στο δωµάτιό του, χάνει τους αληθινούς του φίλους, αποµακρύνεται από τα αγαπηµένα του πρόσωπα, αδιαφορεί για το σχολείο. Ξεχνά να ζήσει.

Τι γίνεται όµως όταν εµφανίζεται ο Ταϊφόν; Ποια µυστικά θα του αποκαλύψει και πώς θα επηρεάσει τη ζωή του Φάνη και των γονιών του; Θα καταφέρει να τους υπενθυµίσει την αξία της πολύχρωµης, αληθινής, γεµάτης εµπειρίες καθηµερινής ζωής;

Η Συγγραφέας

Η Στέλια Σαρικά γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστηµών, και Παιδαγωγικές Επιστήµες στο τµήµα Δηµοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστηµίου Αιγαίου. Το 2010 ολοκλήρωσε τη µετεκπαίδευσή της στο διδασκαλείο της Αλεξανδρούπολης. Εργάστηκε ως κοινωνιολόγος σε γυµνάσια και λύκεια. Ασχολήθηκε µε τα άτοµα µε αναπηρία και ήταν υπεύθυνη υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραµµάτων στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Ατόµων µε Αναπηρία. Από το 2003 ζει στην Αλεξανδρούπολη και εργάζεται στην Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση ως δασκάλα. Είναι παντρεµένη και µητέρα δύο παιδιών. Το βιβλίο «Ο Φάνης και η οθόνη µε τα µυστικά» είναι η πρώτη της επίσηµη συγγραφική δουλειά.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ο Φάνης και τα Μυστικά της Οθόνης
Συγγραφέας: Στέλλα Σαρικά
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10 ευρώ
Σελίδες:28
 
 
Διαβάστε σχετικά