Ταξίδια - Αξιοθέατα

Ο Guardian βρήκε στην Ελλάδα την καλύτερη παραλία για οικογενειακές διακοπές

naxos1-thumb-large
Το καλοκαίρι, είναι συνυφασμένο με τα ελληνικά νησιά, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για όλο τον κόσμο, έτσι έχουν ήδη αρχίσει τα διθυραμβικά άρθρα σε ξένα μέσα ενημέρωσης για τις ελληνικές ομορφιές.
 
Ενα από αυτά είναι της εφημερίδας Guardian, που σε άρθρο της για τις καλύτερες παραλίες για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη βάζει στην 1η θέση μια ελληνική. Τον Αγιο Γεώργιο στη Νάξο.
naxos-agios-georgios-2

Σύμωνα με τον Guardian ο Αγιος Γεώργιος προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων για τις οικογένειες που θέλουν να κάνουν διακοπές δίπλα στο κύμα. Βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από τη Χώρα, έχει ρηχά νερά, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα παιδιά και ταυτόχρονα προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης και απασχόλησης των παιδιών στην πλαζ. Αλλά και για τους μεγαλύτερους που μπορούν να κάνουν θαλάσσιο σκι και σέρφινγκ.
 
Ταυτόχρονα, κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ταβέρνες και μπαρ, τα οποία εκτός από το φαγητό, τα ποτά και τα αναψυκτικά που μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες, νοικιάζουν στους τουρίστες και ξαπλώστρες!
NAXOS-PARALIA