Ο Καραγκιόζης του Μακρή Κάθε Παρασκευή στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Σαραβάλι Πατρών

Ο ξακουστός Καραγκιόζης και το θέατρο σκιών του Κώστα Μακρή έρχονται κάθε Παρασκευή με μια μοναδική παράσταση στον πολυχώρο “Αθλητικό Πάρκο” στο Σαραβάλι Πατρών. Συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν τις περιπέτειες του αγαπημένου μας Καραγκιόζη.

Το “Αθλητικό Κέντρο” είναι πολυχώρος ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Σε ήσυχο περιβάλλον, μέσα στην φύση με καφέ, φαγητό, παιδότοπο, ελεύθερη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου για τα παιδιά και προβολή αγώνων για τους μπαμπάδες (nova). To “Αθλητικό Πάρκο” μπορει να αναλάβει την διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης που επιθυμείτε όπως Πάρτυ γενεθλίων και γιορτές κτλ.

Ρίξτε μια ματιά στο μενού που προσφέρεται καθημερινά από το “Αθλητικό Πάρκο” (Ειδικό μενού για παιδιά)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - Αντίγραφο.jpg

Παρακάτω δείτε τα έτοιμα μενού για τα Πάρτυ.

BeFunky Collage

Κάθε Παρασκευή με ελεύθερη είσοδο παράσταση θεάτρου σκιών και προσεχώς ακόμα περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Σχετικά με το αθλητικό κομμάτι του “Αθλητικου Πάρκου”

Το “Αθλητικό Πάρκο” είναι η έδρα της ακαδημίας Πήγασος Μπεγουλακίου με 190 παιδιά ενεργητικό όλων των ηλικιών, από 4 έως 16 ετών, με πολύ χαμηλή μηνιαία συνδρομή. Το “Αθλητικό Πάρκο” είναι συμβεβλημένο  με 2 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για επιδότηση συνδρομών μέσω του προγράμματος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Athl_Parko 3

Διαβάστε σχετικά

Camp 2020 και Καλοκαιρινά Πρωινά Εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων

Το Μουσείο Πειραμάτων online στο σπίτι σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν