Παιδί Προτεινόμενο

O Kαραγκιόζης του Μακρή, με 2 διαφορετικές γιορτινές παραστάσεις 22 και 29 Δεκεμβρίου

50x70.indd

Αγαπημένος και πολυσυζητημένος Καραγκιόζης των δημιουργών, Κώστα και Μπάμπη Μακρή, έρχεται μέσα στις εορταστικές ημέρες, με δυο διαφορετικές παραστάσεις: Ο Καραγκιόζης και ο Σκρούτζ , το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 5:30 μ.μ. και ¨Η Πρωτοχρονιά του Καραγκιόζη το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, στις 5:30 μ.μ. στο πολιτιστικό χώρο ΡΟΕΣ (Εγλυκάδος 105 – πίσω από το στρατόπεδο ΚΕΤΧ, Πάτρα). 

Μαζί θα συμμετέχει διαδραστικά η ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents. 

Τα  Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Καραγκιόζης συναντά τον γέρο Σκρούτζ… Πολλά θα συμβούν, πολλές ανατροπές θα υπάρξουν, πολλά μηνύματα για τα παιδιά και πάντα γέλιο, πολύ γέλιο, από τις αστείες ατάκες του Καραγκιόζη με την υπογραφή των δημιουργών,  Κώστα και Μπάμπη Μακρή. Η έκπληξη που περιμένει τα παιδιά είναι το πνεύμα …. το οποίο εμφανίζεται ολοζώντανα μπροστά τους… 

Με τη δεύτερη παράσταση, ο Καραγκιόζης κάνει τα πάντα να έχει την πιο ανατρεπτική Πρωτοχρονιά! Πολλά τα ευτράπελα και οι γκάφες, πολλές ευχές και πάντα ένας εξαιρετικός Καραγκιόζης να κάνει μικρούς και μεγάλους να γελούν με τη ψυχή τους!!! Τι θα συμβεί όμως επί σκηνής;;; Αυτό θα το μάθετε εκεί!!! 

Προπώληση – πληροφορίες: 6942.939699 

τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. 

Χορηγός επικοινωνίας: www.juniorsclub.gr 

50x70.indd