Παιδί

Ο Λυκούργος, το σκανταλιάρικο ξωτικό για μια ακόμα παράσταση, στο Πολύεδρο!!!

lykourgos-elf-christmas-3-juniorsclub

H θεατρική παράσταση για παιδιά «Λυκούργος, το σκανταλιάρικο ξωτικό» από την ομάδα Juniorsevents θα παρουσιαστεί πάλι έπειτα από μεγάλη ζήτηση παιδιών και γονέων, αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στις 5:00 μ.μ. στο Πολύεδρο γράμματα τέχνες  (προπώληση εισιτηρίων: Πολύεδρο, Κανακάρη 147, Πάτρα- τηλ: 2610. 277342).

Παρακαλούμε να κάνετε άμεσα τις κρατήσεις σας στο 2610.277342 λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. 

Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, πρέπει να ετοιμάσουν τα δώρα για όλα τα παιδάκια, γι” αυτό τραγουδούν και χορεύουν, δουλεύοντας ασταμάτητα, για να τελειώσουν πριν τις 12:00 με όλα τα παιχνίδια των συναισθημάτων!!! 

Φέτος ο Άγιος Βασίλης, αποφάσισε να προσφέρει παιχνίδια με συναισθήματα στα παιδιά, τα οποία έχουν ψυχή και θα κάνουν τα παιδιά να αισθανθούν, χαρά,έκπληξη, εμπιστοσύνη, αναμονή και αγάπη, ενώ θα απομακρύνουν τα αρνητικά συναισθήματα όπως είναι ο φόβος, ο θυμός, η αηδία και η θλίψη.  Ο Λυκούργος όμως είναι ένα σκανταλιάρικο ξωτικό, το οποίο τεμπελιάζει και θέλει να πειράζει συνέχεια τα άλλα ξωτικά. Αφελής και επιρρεπής, νομίζει ότι μπορεί να κάνει φίλο του έναν καλικάντζαρο και άθελα του, συναινεί για να καταστρέψει τα σχέδια του Άγιου Βασίλη και των άλλων ξωτικών… 

Θα τα καταφέρει ο ραδιούργος καλικάντζαρος; Θα καταλάβει εγκαίρως το λάθος του ο Λυκούργος; 

Τα παιδιά, παίζουν σημαντικό ρόλο στο έργο, όπου εκείνα θα αποκαλύψουν στον Λυκούργο την αλήθεια… Πώς;;; Αυτό, θα το ανακαλύψετε στην παράσταση!!! 

Πρόκειται για ένα διαδραστικό έργο της δημοσιογράφου-συγγραφέως, Ελένης Βασιλοπούλου, όπου σε συνεργασία με τα παιδιά, ξεδιπλώνουν το γαϊτανάκι των συναισθημάτων!!!

Τραγούδια, χορευτικά, απίστευτες ατάκες και πολλά συναισθήματα μέσα από το θεατρικό έργο, το οποίο θα εξελιχθεί σε θεατρικό παιχνίδι…. Τα παιδιά πρέπει να αποδείξουν στο Λυκούργο ότι πιστεύουν στα ξωτικά και ότι η ιδέα του Άγιου Βασίλη είναι πολύ καλή, γιατί έτσι δεν θα υπάρχουν παιδιά φοβισμένα, θλιμμένα, θυμωμένα και αηδιασμένα…

 

lykourgos-elf-christmas-3-juniorsclub