Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Ο Νίκος Ορφανός απαντά για το θέμα της υιοθεσίας παιδιού, στο juniorsclub!

orfanos1-570_0

της συντάκτριας, Αναστασίας Παπαγεωργίου

Με αφορμή την συνέντευξη των συντελεστών της παράστασης «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης» που έρχεται στην Πάτρα στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, μιλήσαμε με τον ίδιο τον “Απρόσκλητο Επισκέπτη” Νίκο Ορφανό.

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ 

Ο επιτυχημένος ηθοποιός είναι και ένας εξαιρετικός μπαμπάς δηλώνοντας πως θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένεια του υιοθετώντας ένα παιδί. Με αφορμή αυτό τον ρωτήσαμε:

jr: Έχετε εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσετε ένα παιδί, πως σας γεννήθηκε αυτή η ανάγκη;

Ν. Ορφανός: “Δεν χρειάζεται κάποιο κίνητρο για να θέλεις να υιοθετήσεις ένα παιδί, όπως το σκέφτεται πάρα πολλής κόσμος, θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας και αυτό δεν μας συνέβη βιολογικά και σκεφτήκαμε αυτό το ενδεχόμενο. Έχουμε φίλους που έχουν υιοθετήσει παιδιά είτε από την Ελλάδα είτε από χώρες υψηλού κινδύνου οπότε μας γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Εντωμεταξύ,  μας αρέσει πολύ αυτό το σκεπτικό και θεωρούμε ότι έχουμε ένα περίσσευμα αγάπης. Είπαμε γιατί αφού το θέλουμε να μην βοηθήσουμε ένα παιδί που πραγματικά έχει την ανάγκη μας, την ανάγκη μιας οικογένειας.

Το θεωρώ πολύ λογικό να το σκεφτεί κάποιος. Ίσως ακόμα δεν είμαστε συμφιλιωμένοι στην Ελλάδα με αυτήν την ιδέα, θέλουμε το παιδί να μας μοιάζει, να έχει τα χαρακτηριστικά μας, την μούρη μας κτλ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό, δεν με ένοιαξε ποτέ. Το να μπορείς να βοηθάς τα παιδιά όλου του κόσμου να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα είναι χρέος όλων μας, γονέων και μη!”