Διάφορα

Ο «Ωρίων» διοργανώνει ανοιξιάτικη εκδρομή σε Μυκήνες και Ναύπλιο

ekdromi-2018

Ο «Ωρίων» διοργανώνει την καθιερωμένη ανοιξιάτικη εκδρομή και καλεί όλο το κοινό να συμμετάσχει. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2018 ημέρα Σάββατο σε Μυκήνες και Ναύπλιο! Η εκδρομή ξεκινά το πρωί από κεντρικό σημείο της Πάτρας, με προορισμό τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση. Δεύτερη ξενάγηση θα ακολουθήσει στο φρούριο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο καθώς και περιγραφή των σημαντικών κτηρίων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου από ψηλά. Για τους τολμηρούς, ακολουθεί κατάβαση των 999 σκαλοπατιών για να βρεθούμε στην πόλη, για φαγητό και ξεκούραση. Η εκδρομή θα κλείσει με ηλιακή παρατήρηση από ειδικό ηλιακό τηλεσκόπιο.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 22 ευρώ και περιλαμβάνει τη μετακίνηση με το πούλμαν καθώς και τις ξεναγήσεις σε Μυκήνες και Παλαμήδι με έμπειρη ξεναγό. Τα εισιτήρια εισόδου των αρχαιολογικών χώρων δεν περιλαμβάνονται στο παραπάνω κόστος εκδρομής λόγω δικαιώματος έκπτωσης για κάποιους από τους συμμετέχοντες και διαφορετικό κόστος ανά περίπτωση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email στο [email protected]

Θα χρειαστεί να κατατεθεί και μια προκαταβολή για την οριστική διασφάλιση της θέσης. Οδηγίες θα σας σταλούν στο email μετά τη δήλωση συμμετοχής.

Η εκδρομή είναι ανοιχτή σε όλο το κοινό.