Παιδί

Ο Πίτερ παν και η Χιονάτη σε μια διαδραστική παράσταση για παιδιά στο «Royal» Πάτρας

to-tsoukali-me0ta-paramythia-juniorsclub

Μια θεατρική, διαδραστική παράσταση για παιδιά, με πολύ θέαμα, υπέροχα μηνύματα και θεατρικό παιχνίδι, σε κείμενο της δημοσιογράφου, Ελένης Βασιλοπούλου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, αυτή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 2:00 μ.μ., στη σκηνή του εστιατορίου «Royal Theater» (Παλιό Πτωχοκομείο – Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα). Kάντε κράτηση στο 2610.310120

Το τσουκάλι με τα παραμύθια

Πρόκειται για μία διαδραστική παράσταση, με αγαπημένους ήρωες όπως η Χιονάτη και ο Πίτερ παν, αλλά και δυο ακόμη εκπληκτικούς ρόλους, αυτόν του ξωτικού του δάσους και του κοριτσιού με τα χρυσά μαλλιά!!! 

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παράσταση με την οικογένεια τους στο χώρο του εστιατορίου, ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους και αμέσως μετά, θα ταξιδέψουν μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού στη διπλανή αίθουσα για να βιώσουν μια υπέροχη εμπειρία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι!!! 

«Ένα τσουκάλι μαγικό, γεμάτο παραμύθια, βρέθηκε στο δάσος του Χρωματιστού βελανιδιού. Εκεί, έμεναν και τα ξωτικά του δάσους… Αυτά τα πράσινα παιχνιδιάρικα, ξωτικά όπου μπορούσαν να πραγματοποιήσουν όλες τις ευχές των παιδιών, αρκεί αυτά να είχαν αγάπη στην καρδιά… 

Το τσουκάλι, μπορούσε να μιλήσει σε όλες τις γλώσσες των ανθρώπων, των ζώων, των ξωτικών και όλων των πλασμάτων των παραμυθιών. Πολλές φορές καλούσε τους φίλους του, από τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών για να παίξουν μαζί…» 

to-tsoukali-me0ta-paramythia-juniorsclub