Κοινωνία

Ο Ρονάλντο μεταμφιέστηκε σε άστεγο και γνώρισε την περιφρόνηση – Δείτε το βίντεο

o-ronalnto2-metamfiestike-se-astego-kai-ton-agnoisan-juniorsclub.gr

Σε ένα κοινωνικό πείραμα που «τσακίζει κόκαλα» πήρε μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Υποδύθηκε τον άστεγο σε κεντρικό σημείο της Μαδρίτης.

Πόση σημασία μπορεί να συγκεντρώσει από τους περαστικούς ένας παχύς, άσχημος και αξύριστος άστεγος που όμως παίζει εκπληκτική μπάλα;

o-ronalnto4-metamfiestike-se-astego-kai-ton-agnoisan-juniorsclub.gr

Τον αγνόησαν κι ας παίζει εκπληκτική μπάλα.

Αυτό ήταν το ερώτημα στο κοινωνικό πείραμα της LIVELIFELOUD στο οποίο δέχθηκε να πάρει μέρος ο διάσημος ποδοσφαιριστής. Ο Ρονάλντο μεταμφιέστηκε σε άστεγο και ανέλαβε δράση στην πολυσύχναστη πλατεία της ισπανικής πρωτεύουσας, Plaza de Callao.

o-ronalnto3-metamfiestike-se-astego-kai-ton-agnoisan-juniorsclub.gr

Παρά τα εκπληκτικά κόλπα του με την μπάλα, ελάχιστοι έδειξαν ενδιαφέρον γι αυτόν και μόλις για λίγα δευτερόλεπτα. Οι περισσότεροι ήταν … βιαστικοί και αδιάφοροι για τα παιχνίδια αυτού του… περίεργου τύπου.

o-ronalnto-metamfiestike-se-astego-kai-ton-agnoisan-juniorsclub.gr

Από τους αδιάφορους περαστικούς στη διαδήλωση των θαυμαστών

Τελικά ο … άστεγος Ρονάλντο και τα κόλπα του τράβηξαν το ενδιαφέρον ενός νεαρού φιλάθλου, και ο στάρ της Ρεάλ αποφάσισε να του αποκαλυφθεί. Αμέσως η πλατεία γέμισε με κόσμο.

o-ronalnto5-metamfiestike-se-astego-kai-ton-agnoisan-juniorsclub.gr

Οι περαστικοί δεν ήταν πια βιαστικοί και αδιάφοροι και κύκλωσαν τον Ρονάλντο ζητώντας του αυτόγραφα. Κι όταν ο παίκτης της Ρεάλ θέλησε να φύγει, οι περισσότεροι τον ακολούθησαν, σχηματίζοντας μια μικρή διαδήλωση πίσω του.