Κοινωνία

Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου μοντέλου που έπεσε από τον 20ό όροφο στη Μαλαισία

ImageHandler.ashx

Τα πλάνα δείχνουν τον Αμερικανό επιχειρηματία, Άλεξ Τζόνσον να μεταφέρει στα χέρια του προς το ασανσέρ του κλαμπ την κοπέλα, ενώ η σύζυγός του, Λούνα, ακολουθεί

Τις τελευταίες δραματικές στιγμές του 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία, Ιβάνα Σμιτ, λίγο πριν βρεθεί νεκρή πέφτοντας από διαμέρισμα 20ού ορόφου στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του κλαμπ, όπου διασκέδαζαν προτού καταλήξουν στο διαμέρισμα του ζεύγους swinger.

Τα πλάνα που περιήλθαν στην κατοχή και δημοσιεύονται από τη βρετανική Daily Mail, δείχνουν τον Αμερικανό επιχειρηματία και έμπορο κρυπτονομισμάτων, Άλεξ Τζόνσον να μεταφέρει στα χέρια του την κοπέλα, ενώ η σύζυγός του, Λούνα, φαίνεται να παρακολουθεί υποστηρικτικά.

Το βίντεο δείχνει τον 45χρονο να μεταφέρει στο ασανσέρ του Club 9, ενώ λίγα βήματα πιο πίσω βρίσκεται η σύζυγός του. Η ώρα δείχνει 5.22 το πρωί, στις 6 Δεκεμβρίου 2017. 
Ένας άνδρας που βρίσκεται κοντά δείχνει στο ζευγάρι πού βρίσκεται στο ασανσέρ, ενώ ο Τζόνσον μιλά στην Ιβάνα που κουνά πάνω-κάτω τα πόδια της, την ώρα που περιμένουν να αποχωρήσουν από το κλαμπ.

Η σύζυγός του φαίνεται να χαμογελά στον Τζόνσον και το μοντέλο, ενώ κοιτά το κινητό της την ώρα που τα φώτα του λόμπι του κλαμπ αποκαλύπτουν τα see-through ρούχα της. Ο Τζόνσον διακρίνεται να κρατά δύο κινητά τηλέφωνα στο αριστερό του χέρι, ενώ ένα ακόμη έχει η Ιβάνα. Μαζί τους βρίσκονται και άλλοι τρεις άγνωστοι θαμώνες. 

Λίγες ώρες μετά η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή, προσγειωμένη στον 6ο όροφο και γυμνή, μετά από ένα πάρτι swinger στο διαμέρισμα του 20ού ορόφου. Η τοπική αστυνομία είχε απορρίψει ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα μετά από χρήση ναρκωτικών, ωστόσο, Βρετανός πρώην αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, επισημαίνει ότι ήταν ήδη νεκρή, πριν πέσει από το μπαλκόνι.