Όλοι μαζί για να βοηθήσουμε τον μικρό Ευάγγελο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ζει στην Κ. Αχαΐα – Πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί

Εκστρατεία για να σωθεί ο μικρός Ευάγγελος που πάσχει από σοβαρή ασθένεια έχει ξεκινήσει στην Κάτω Αχαΐα με πρωτοβουλία της Ροδίας Κ. Καραμπελιά, ιδιοκτήτριας των Λογοθεραπευτηρίων Λόγου Διάπλασις σε Κάτω Αχαΐα και Αργοστόλι.

Συγκεκριμένα η κ. Καραμπελιά αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο facebook:

«Φίλοι μου δεν σας έχω ζητήσει ποτε κάποια χάρη αλλα αυτή την φορά θελώ την βοηθεία σας..!! Υπαρχει ενα παιδάκι, μαθητής μου στο «λόγου διάπλασις» στο Αργοστόλι και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο κεφάλι. Η επέμβαση είναι πάρα πολύ σοβαρή και ο ασφαλιστικος φορέας δεν καλύπτει όλο το ποσό. Οποιος λοιπόν νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει οικονομικά αυτο το παιδί, ακόμα και ενα ευρώ εχει αξία, ας μου στείλει μηνυμα inbox για να του στείλω το λογαριασμο του παιδιού και τα στοιχεία της οικογένειας για να πιστοποιήσει οτι είναι πραγματικό γεγονός. Σας ευχαριστω όλους…!!!».

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του αθλητικού σωματείου ΑΟ Δύμης 07,  η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε λίγο αργότερα:

Ο Α.Ο.ΔΥΜΗΣ ’07 είναι κοντά στον μικρό ΕΥΑΓΓΕΛΟ που αγωνίζεται απέναντι στην πολύ σοβαρή ασθένεια του. Απαιτείται να γίνει άμεσα μια ιδιαίτερα δύσκολη και λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Καλούμε όλους τους φίλους να στηρίξουν και να βοηθήσουν όσο ο καθένας μπορεί.

Ανακοινώνουμε πως στην εντός έδρας αγωνιστική με τον Κρόνο στις 10/2/2015 θα υπάρχει ειδικό ταμείο στήριξης στο περίπτερο της ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου.

Επιπλέον παραθέτουμε τον λογαριασμό ενίσχυσης και βοήθειας:

«MOΛΦETAΣ EYAΓΓEΛOΣ
MOΛΦETAΣ IΩANNHΣ
MEΓA EΛΠIΔA
0026-0604-78-0102120504
TAXYΔPOMIKO TAMIEYTHPIO
EUROBANK»

Δ.Σ Α.Ο.ΔΥΜΗΣ’07

 

πηγή 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν