Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης υποδέχτηκαν το 6ο παιδί τους – Δείτε εικόνες και βίντεο

Από χθες η οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη μεγάλωσε κατά ένα μέλος καθώς ήρθε στον κόσμο τον έκτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Οι ευτυχισμένοι γονείς με ξεχωριστές αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός στους διαδικτυακούς τους φίλους. Τόσο ο Βασίλης όσο και η Ολυμπία έλαβαν εκατοντάδες μηνύματα αγάπης για την κορούλα της. Οι δυο τους ανέβασαν στα stories τους βίντεο και φωτογραφίες.

Η πολύτεκνη μητέρα μέσα από το μαιευτήριο χθες βράδυ έχει στην αγκαλιά της την κορούλα της και λέει πως «δεν θέλει να τη βάλει στο κρεβάτι της».

 

Και ο ευτυχής μπαμπάς ποζάρει με τη γυναίκα της ζωής του που του έχει χαρίσει 6 παιδιά.

Olympia_Story3

Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα δραστήριο, αγαπημένο και δημοφιλές στα social media μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάθε φορά που η σύζυγός του φέρνει στον κόσμο τα παιδιά τους κάνει αναρτήσεις με τις ευχές να πέφτουν βροχή.

Spanoulis_Story

Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους στην αρχή: Θανάση (2010), Βασίλη (2012), Δημήτρη (2013) Στη συνέχεια ήρθαν οι θυγατέρες: Αιμιλία (2015), Αναστασία (2017) και η μπέμπα (2020)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν