Εγκυμοσύνη Μωρό Προτεινόμενο

ΟΛΥΜΠΙΟΝ: 12 λόγοι που οι γυναίκες επιλέγουν να γεννήσουν στη Γυναικολογική–Μαιευτική κλινική !

new-born-baby-1

Η έγκυος γυναίκα, χρειάζεται έναν καλό μαιευτήρα, μια μαία και μια κλινική, όπου θα νιώθει σιγουριά, εμπιστοσύνη, άνεση και ασφάλεια! Ολο και περισσότερα ζευγάρια που διαμένουν στην Πάτρα και κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, επιλέγουν το ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο – Γενική κλινική και συγκεκριμένα τη Γυναικολογική–Μαιευτική κλινική του. 

Maieytikh-Gynaikologikh-3

Η Γυναικολογική–Μαιευτική κλινική είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και πραγματοποιείται, όλη η γκάμα των Μαιευτικών και Γυναικολογικών επεμβάσεων.

1.Στην Μαιευτική κλινική κάθε μέλλουσα μαμά, μπορεί να εμπιστευτεί τον εαυτό της έως και τον ερχομό του παιδιού της, σ’ ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που υπαγορεύει η σύγχρονη Ιατρική επιστήμη.

2.Η παιδιατρική ομάδα αποτελείται από παιδιάτρους με ειδική εκπαίδευση και εμπειρία στη φροντίδα νεογνών. Ο παιδίατρος είναι παρών σε κάθε τοκετό και είναι υπεύθυνος για τη νεογνική ανάνηψη. Η παρακολούθηση και η φροντίδα του φυσιολογικού νεογνού συνεχίζονται υπό την εποπτεία του στο τμήμα λεχωίδων.

3.Το άριστα ειδικευμένο προσωπικό, μαίες και νοσηλεύτριες, υπό την πολύτιμη καθοδήγηση των Μαιών με έτη προϋπηρεσίας στο ενεργητικό τους (κ. Δράκου , κ. Καραγιώργου), θα είναι πάντα δίπλα, στη μαμά και στο νεογέννητο μωρό της, για να την συμβουλέψουν και να απαντήσουν σε κάθε απορία της.

4.Γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται το νεογέννητο δίπλα στην μαμά του, απ’ τις πρώτες ώρες της ζωής του το Μαιευτήριό μας έχει καθιερώσει το Rooming in, και μην ξεχνώντας τα οφέλη του μητρικού θηλασμού οι μαίες και οι νοσηλεύτριες, με μεγάλη υπομονή, αγάπη και στοργή στέκονται δίπλα στη λεχωϊδα, προκειμένου να την βοηθήσουν

Maieytikh-Gynaikologikh-4

5.H κλινική διαθέτει 2 αίθουσες χειρουργείων, 2 αίθουσες τοκετών, 3 αίθουσες οδυνών καθώς και μονάδα νεογνών ενδιάμεσης νοσηλείας επιπέδου ΙΙ. Ο εξοπλισμός της μονάδας νεογνών ενδιάμεσης νοσηλείας επιπέδου ΙΙ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ανοικτές και κλειστές θερμοκοιτίδες, αναπνευστήρα και συσκευές φωτοθεραπείας. Στη μονάδα μπορούν να νοσηλευθούν τελειόμηνα και πρόωρα νεογνά βάρους γέννησης μεγαλύτερου των 1500 γραμμαρίων και ηλικίας κύησης μεγαλύτερης των 32 εβδομάδων.

6.Αντιμετωπίζονται συχνά νεογνολογικά προβλήματα όπως η παροδική ταχύπνοια, ο ίκτερος, οι λοιμώξεις, η υπογλυκαιμία καθώς και προβλήματα που σχετίζονται με τη φυσιολογική ανωριμότητα των προώρων όπως η δυσκολία θερμορύθμισης, η δυσχέρεια σίτισης από το στόμα, η άπνοια της προωρότητας.

7.Σε περίπτωση βαρύτερου περιστατικού το τμήμα είναι σε θέση να φέρει σε πέρας τη σταθεροποίηση του νεογνού συμπεριλαμβανομένης και της μηχανικής αναπνευστικής υποστήριξης και να εξασφαλίσει έτσι την ασφαλή διακομιδή του σε εξειδικευμένες μονάδες της περιοχής μας. Το τμήμα μας υποστηρίζεται άμεσα από το ακτινολογικό (φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, υπερηχογράφημα στην κλίνη του ασθενούς) και το μικροβιολογικό εργαστήριο. 

gena-1

Στόχος τους είναι να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα με σεβασμό σε αυτή και το μωρό της, την ασφάλεια, την αγάπη, τη ζεστασιά και την θαλπωρή που απαιτεί η γλυκιά αυτή στιγμή.

8.Τα άνετα και φωτεινά δωμάτια με θέα στον Πατραϊκό Κόλπο και το πράσινο της εξοχής, οι ευρύχωροι και ευχάριστοι χώροι αναμονής, η συνεχής ανανέωση του δωματίου με καθαρό οξυγονωμένο αέρα, μέσω ειδικών φίλτρων, στην πρέπουσα θερμοκρασία, κάνουν την παραμονή σας στο Μαιευτήριό μας άνετη και ευχάριστη.

9.Ο ειδικός τρόπος καθαρισμού και απολύμανσης του ιματισμού αποτελεί μοναδικό τρόπο καθαριότητας και μαζί με την σχολαστική καθαριότητα των χώρων, έχουν μηδενιστεί τα ποσοστά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

10.Για σας που επιθυμείτε να ακολουθήσετε το δρόμος της φύσης στον τοκετό σας με πολλή αγάπη και υπευθυνότητα δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο που αποπνέει την σπιτική θαλπωρή αλλά πάντα μέσα στα ασφαλή πλαίσια, ενός σύγχρονου Μαιευτηρίου και γνωρίζοντας πάντα ότι το νεογνικό τμήμα είναι σε ετοιμότητα, εάν το νεογνό χρειαστεί επιπλέον φροντίδα. Οι εξειδικευμένες μαίες και ο μαιευτήρας σας θα είναι κοντά σας και θα σας κατευθύνουν σ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού σας.

mom-and-dad-small

11.Ο τοκετός “σαν στο σπίτι σας” σας δίνει την δυνατότητα να είναι δίπλα σας οι δικοί σας άνθρωποι, να κινήστε στο χώρο, να κάνετε ντουζ για περισσότερη χαλάρωση, να βλέπετε TV και να ακούτε μουσική.

12.Επίσης έχουμε φροντίσει για σας την έγκυο και μέλλουσα μανούλα, να σας προετοιμάσουμε δωρεάν, με μαθήματα προετοιμασίας τοκετού – ψυχοπροφυλακτική μέθοδος-μητρικού θηλασμού αλλά και φροντίδας νεογνού, ώστε να είστε έτοιμες για την μοναδική εμπειρία του τοκετού σας, αλλά και την μετέπειτα φροντίδα του μωρού σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 464031 – 2610 464027