Κοινωνία

Παιδόφιλος φορέας του AIDS συνελήφθη σε παιδική χαρά όπου είχε πάει να συναντήσει 12χρονο παιδί για να κάνει σεξ χωρίς προστασία

5f-2

Ένας παιδεραστής, φορέας του AIDS, ο οποίος έκανε χρήση Viagra, καθόταν σε ένα πάρκο και περίμενε να συναντήσει ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών.

Ο David Cox, 52 ετών, σοκαρίστηκε όταν πιάστηκε στα δίχτυα κυνηγών παιδεραστών, οι οποίοι τον βρήκαν να κρατάει μια τσάντα γεμάτη με χαλαρωτικά χάπια, αλκοόλ και λιπαντικά.

Οι κυνηγοί παιδεραστών τον βρήκαν από τα κείμενα και τις φωτογραφίες που έστελνε σε ένα μυστικό δόλωμα που παρουσιαζόταν ως παιδί με το όνομα Max στην εφαρμογή για ραντεβού με γκέι, τη Grindr.

Η συνομιλία έδειξε ότι ήθελε να δώσει στο παιδί χάπια για να “χαλαρώσει” πριν πάνε στο σπίτι του ‘αγοριού’ για να κάνουν σεξ, του οποίου οι γονείς υποτίθεται πως έλειπαν.

Ο άντρας προσπάθησε ακόμη να δικαιολογήσει τις ενέργειές του, λέγοντας ότι η ηλικία είναι “απλά ένας αριθμός” και πως τα νέα παιδιά αγαπούν τέτοιου είδους χαλαρωτικά χάπια.

Η αστυνομία κλήθηκε στο Wednesfield Park της Wolverhampton στις 18 Μαρτίου και συνέλαβε τον ύποπτο μετά την ανακάλυψη του “σετ περιποίησης”, αλλά οι αξιωματικοί δεν βρήκαν να έχει μαζί του προφυλακτικά.
Παραδέχθηκε επίσης ότι προσπάθησε να αναγκάσει ένα παιδί να δει μια εικόνα με σεξουαλική δραστηριότητα.

Οι κυνηγοί παιδεραστών ταξίδεψαν πάνω από 200 μίλια για να παγιδεύσουν τον ύποπτο αφού τους βομβάρδιζε με άσεμνα μηνύματα και βίντεο για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Η στιγμή της σύλληψης – που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook – τον δείχνει να περπατάει σε ένα πάρκο στέλνοντας μηνύματα από το smartphone του.
Οι κυνηγοί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν: «Είσαι ο David Cox;»
Το σοκ που υπέστη όταν κατάλαβε ποιοι ήταν φάνηκε ξεκάθαρα στο πρόσωπό του.
Τον οδήγησαν έξω από το πάρκο, μακριά από τα παιδιά που έπαιζαν δίπλα του, και του είπαν να καθίσει σε ένα παγκάκι, ενώ κάλεσαν την αστυνομία.
Αρχικά, αρνήθηκε τα πάντα για τη συνάντηση και ισχυρίστηκε ότι ήταν «σύμπτωση».

Στο τέλος παραδέχτηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με ένα 12χρονο αγόρι, αλλά επέμενε ότι απλά ήθελε να “καθίσει και να μιλήσει μαζί του για το σχολείο.”

Ο ένας κυνηγός παιδεραστών του λέει: “Ξέρεις γιατί είμαι τόσο εξαγριωμένος; Επειδή έχω ένα 12χρονο αγόρι.”
Ο Cox απαντά με απάθεια: “Και λοιπόν; Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.”
Αηδιασμένοι, τον αποκάλεσαν “εμετικό” και τον ρώτησαν, “Έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο;”
“Γιατί μιλάς μαζί του; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να μιλήσεις σε ένα παιδί;”
Ο δικαστής Peter Barrie,  δήλωσε ότι δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο εναγόμενος σκόπευε στη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός παιδιού.

Είπε στον Cox: “Από την αρχή ο άνθρωπος με τον οποίο μιλούσατε σας είπε ότι ήταν ηλικίας 12 ετών.”
“Σκοπεύατε να συναντηθείτε με αυτό το παιδί με σκοπό τη σεξουαλική συνεύρεση μαζί του, σωστά;”
“Το γεγονός ότι το διαδίκτυο φιλοξενεί ιστοσελίδες όπως το Grindr δεν σημαίνει ότι μπορούν να τις χρησιμοποιούν όλοι. Αν το κάνετε, τότε είναι απολύτως σαφές ότι αναζητάτε σεξουαλική επαφή με ανήλικα παιδιά.”
Ο Cox  φυλακίστηκε για δύο χρόνια και τρεις μήνες για αποπλάνηση ανηλίκου.