Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Πανελλαδικές 2019: Σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται οι μαθητές των ΓΕΛ – Δείτε τα θέματα

panelladikes_4
Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.
 
Χθες ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα , στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου.
 
Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στις 22 ιουνίου συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών Ακόμη, στις 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25 Ιουνίου στο γραμμικό σχέδιο.
 
Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27 Ιουνίου η Αρμονία, στις 28 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29 Ιουνίου η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.
 
Δείτε αναλυτικά τα θέματα:
   
Για τα θέματα ‘Λατινικά’ ΓΕΛ (Ημερήσια) ΕΔΩ
 
Για τα θέματα ‘Λατινικά’ ΓΕΛ (Εσπερινά) ΕΔΩ
 
Για τα θέματα ‘Χημεία’ ΓΕΛ (Ημερήσια) ΕΔΩ
 
Για τα θέματα ‘Χημεία’ ΓΕΛ (Εσπερινά) ΕΔΩ
 
Για τα θέματα ‘Αρχές Οικονομικής Θεωρίας’ ΓΕΛ (Ημερήσια) ΕΔΩ
 
Για τα θέματα ‘Αρχές Οικονομικής Θεωρίας’ ΓΕΛ (Εσπερινά) ΕΔΩ