Εκπαίδευση

Πανελλήνιες 2015 για το “Χαμόγελο του Παιδιού”: Ένα μεγάλο μπράβο

news_26_08_2015_01

Δείτε τι ανακοίνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τα παιδιά του που έδιναν Πανελλήνιες

Σήμερα όλοι σηκωθήκαμε πολύ πρωί… κάποιοι από εμάς δεν έκλεισαν μάτι όλο το βράδυ άλλοι στριφογύριζαν στα κρεβάτια τους από την αγωνία…. προσπαθώντας όμως να μην ξυπνήσουν και τα μικρά που κοιμούνταν δίπλα ξέγνοιαστα. Ε, βέβαια αυτά δεν έχουν άγχος για τα αποτελέσματα των πανελληνίων, εμείς όμως ?

Δεν είναι και λίγο να περιμένεις αποτελέσματα, τα αποτελέσματα ενός χρόνου με πολύ διάβασμα και πολύ ξενύχτι με τα βιβλία αγκαλιά…. Η ώρα επιτέλους πλησίαζε 10 που θα ανακοινώνονταν οι βάσεις…. Ευτυχώς τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν και γέλια και αγκαλιές  συνόδευαν τα συγχαρητήρια που ακούγονταν από παντού !!!

Τα παιδιά που μεγαλώσαμε από μικρά, που τα βοηθήσαμε να συλλαβίσουν τις πρώτες τους λέξεις και να γράφουν το όνομά τους, τώρα πια μεγάλωσαν και γίνονται φοιτητές!  Ήρθε η ώρα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και εμείς δίπλα τους, κοντά τους θα τα καμαρώνουμε και θα πλημμυρίζουμε σιωπηλά με υπερηφάνεια….

Συγχαρητήρια παιδιά όχι μόνο για τη σημερινή σας επιτυχία αλλά και γιατί καταφέρατε να προσπεράσετε πολλά εμπόδια  για να βρεθείτε σ’ αυτή τη θέση σήμερα! Καλή σταδιοδρομία!!!!

Ένα μεγάλο μπράβο όμως και στα παιδιά μας που, αν και δεν πέτυχαν το στόχο τους, προσπάθησαν και δούλεψαν ακούραστα για αυτό! Είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς και θα είμαστε δίπλα σας στα επόμενα βήματά σας.

Σας αγαπάμε όλους πολύ!!!

Το κείμενο συντάχθηκε από τους εκπαιδευτικούς στα Σπίτια του Οργανισμού