Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Πανελλήνιες 2016: Οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ των ΘΕΜΑΤΩΝ στα Λατινικά και στην Χημεία

panellinies-diavasma-juniorsclub

Το juniorsclub.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μ.Ε. ΚάΠα, σας ενημερώνει για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων εξετάσεων 2016.
Στην αρχική σελίδα του juniorsclub.gr βρίσκεται και μπάνερ —> Υπολογιστής Μορίων.

Το juniorsclub.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μ.Ε. ΚάΠα, εύχεται σε όλους τους υποψηφίους να έχουν γράψει καλά!

Δευτέρα (30/5/2016), σήμερα και μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων, με τελευταία ημέρα την Τετάρτη.Οι μαθητές διαγωνίζονται σε μαθήματα Λατινικών (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και της Χημείας (Θετικών Σπουδών). 

Στα ίδια μαθήματα, Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, εξετάζονται και οι υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ με το παλαιό σύστημα.

Οι Πανελλήνιες πρόκειται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη με τους υποψήφιους να εξετάζονται στη Βιολογία Γενικής Παιδείας. Την Τετάρτη όσοι εξετάζονται με το παλιό σύστημα θα γράψουν Νεοελληνική Γλώσσα (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση) και Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση).

Δείτε τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ των Θεμάτων ΕΔΩ

Ακολουθεί ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΔΩ

Στην στήλη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και κατηγορία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ θα μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα άρθρα που αφορούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016.