Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Πανελλήνιες 2016: Τα Θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

themata-panellinies-juniorsclub

Το juniorsclub.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μ.Ε. ΚάΠα, σας ενημερώνει για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων εξετάσεων 2016.
Στην αρχική σελίδα του juniorsclub.gr βρίσκεται και μπάνερ —> Υπολογιστής Μορίων.

Το juniorsclub.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μ.Ε. ΚάΠα, εύχεται σε όλους του υποψηφίους να τα έχουν γράψει καλά!

Δεύτερη ημέρα πανελλαδικών Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 ενώ σήμερα διαγωνίζονται για πρώτη φορά οι μαθητές των ΕΠΑΛ στη Νεοελληνική Γλώσσα και συγκεκριμένα στην Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τις ερωτήσεις των Θεμάτων και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι Απαντήσεις και ο Σχολιασμός. 

Χθες Δευτέρα, (17/5/206) έδιναν για πρώτη φορά το ίδιο μάθημα, οι μαθητές Γενικών Λυκείων και Εσπερινών ενώ σήμερα Τρίτη, (17/5/2016) δίνουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Το κείμενο που καλούνται να εξεταστούν οι μαθητές βασίζεται στο θέμα που αφορά στην ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο ενώ για το παλαιό σύστημα είναι η αποξένωση από τη φύση. Αύριο Τετάρτη (18/5/2016) οι Πανελλήνιες 2016 συνεχίζονται με τα θέματα για τα αρχαία και τα μαθηματικά όπου θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. 

Πανελλήνιες 2016: Αυτά είναι τα Θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Καθημερινά θα είμαστε δίπλα στους υποψηφίους και στους γονείς τους και για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω του info@juniorsclub.gr 

Αυτές είναι οι ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ των ΘΕΜΑΤΩΝ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  από τα φροντιστήρια Μ.Ε. ΚάΠα. 

Οι ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ των θεμάτων για τους υποψηφίους  ΕΔΩ 

Ακολουθούν οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ