Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Πανεπιστήμιο Πάτρας: Πρόγραμμα μαθημάτων νέου εξαμήνου και στέγαση, σίτιση, μετακίνηση των φοιτητών

upatras-juniorsclub.gr

Τη Δευτέρα, 28/9/2015 ξεκίνησαν πλέον τα μαθήματα του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου. Από τον δικτυακό τόπο: https://www.upatras.gr/el/departments υπάρχει πρόσβαση στις ιστοσελίδες όλων των Τμημάτων, όπου οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μας μπορούν να αναζητήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τα ωρολόγια προγράμματα και άλλες χρήσιμες ανακοινώσεις.

Αναλυτικές πληροφορίες επίσης για τους νέους μας φοιτητές παρέχονται ηλεκτρονικά στον «Οδικό Χάρτη Νεοεισαχθέντων» του Πανεπιστημίου Πατρών https://www.upatras.gr/el/roadmap

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ 

Ενόψει του νέου ακαδημαϊκού έτους, σας ενημερώνουμε για τα εξής θέματα που αφορούν στη φοιτητική μέριμνα:

  • Στέγαση: Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Εφορεία της Φοιτητικής Εστίας Πάτρας (ΦΕΠ) αποφάσισε την αποδοχή αιτήσεων των πρωτοετών φοιτητών για την εισδοχή τους στη Φοιτητική Εστία, μέχρι και την Τετάρτη 7-10-2015. Σε περίπτωση ταχυδρομικής ή άλλης αποστολής, η παράδοση  των αιτήσεων στην ΦΕΠ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.
  • Σίτιση: Καλούμε τους ενδιαφερόμενους/ες φοιτητές και φοιτήτριες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους το συντομότερο δυνατό στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας (ισόγειο κτιρίου Πρυτανείας), για την έγκυρη έκδοση της ειδικής ταυτότητας, που είναι απαραίτητη για τη δωρεάν σίτιση τους στο εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας. Λήξης υποβολής αιτήσεων: 16 Οκτωβρίου 2015. Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.upatras.gr/el/node/5317.
  • Μετακίνηση: Έως να ολοκληρωθεί η έκδοση των ακαδημαϊκών ταυτοτήτων (ΠΑΣΟ), οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να έχουν μειωμένο εισιτήριο για τις μετακινήσεις τους τόσο στο αστικό όσο και στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας, έως και τις 31 Οκτωβρίου 2015.