Κοινωνία

Παράτησε μόνα τα 4 παιδιά της για να πάει διακοπές

ERINLEE-768x512

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετά τη σύλληψή της μια γυναίκα από την Άϊοβα. Είχε εγκαταλείψει μόνα τα 4 παιδιά της για να κάνει 12ήμερες διακοπές στην Ευρώπη.

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 9.000 δολαρίων. Δεν έχει εγείρει ένσταση στις κατηγορίες. Αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί εναντίον της είναι αναληθείς. Την περασμένη εβδομάδα ο αστυνομικός Lynn Aswegan δήλωσε πως οι αξιωματικοί κλήθηκαν πρώτη φορά στο σπίτι της στις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι διακοπές στη Γερμανία

Είχαν ενημερωθεί από τον πατέρα των δύο παιδιών της ότι έφυγε μια μέρα νωρίτερα για 12ήμερες διακοπές στη Γερμανία. «Δεν υπήρχε κανένας που να προσέχει τα παιδιά», δήλωσε ο Lynn Aswegan. «Προφανώς είχε μιλήσει με ορισμένα μέλη της οικογένειας με τους οποίους υπήρξαν κάποιες εντάσεις σχετικά με το να προσέχουν τα παιδιά εκείνη την περίοδο. Και τους έδωσε την ένδειξη ότι το είχε φροντίσει».

«Αισθανόταν άνετα και πίστευε ότι τα παιδιά ήταν αρκετά υπεύθυνα για να φροντίσουν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια των διακοπών». Η 30χρονη φέρεται να επισκέφτηκε στη Γερμανία έναν αδερφό και μία ανιψιά της». Τα παιδιά έμειναν μόνα τους για 24 ώρες πριν τελικά η αστυνομία φτάσει στο διαμέρισμά της στις 21 Σεπτεμβρίου.