Κοινωνία

Πατέρας δύο ανήλικων επιτέθηκε άσεμνα σε 9χρονο κοριτσάκι

somprri_607_364_577_324

Οι περί του αντιθέτου ισχυρισμοί του κατέρρευσαν όταν στο δικαστήριο εκλήθη να καταθέσει η ίδια η 9χρονη, θύμα του 32χρονου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ένας 32χρονος με καταγωγή από την Πολωνία και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών συνελήφθη για άσεμνη επίθεση εις βάρος ενός 9χρονου κοριτσιού, το οποίο όμως βρήκε το ψυχικό σθένος και μίλησε για το περιστατικό στους γονείς του.

Το συμβάν, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα σημειώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια και όταν οι γονείς έλαβαν γνώση του περιστατικού από την κορούλα τους, άμεσα προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 32χρονος προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς αρνιόταν κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση, αρνούμενος την ενοχή του, οπότε κρίθηκε απαραίτητο πλέον να κλητευθεί ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να καταθέσει η 9χρονη, η μαρτυρία της οποίας στάθηκε καθοριστική για την καταδίκη του 32χρονου, ενώ για την ίδια η διαδικασία υπήρξε επώδυνη ψυχικά.

Ο κατηγορούμενος εν τέλει κρίθηκε ένοχος και μετά την αγόρευση του δικηγόρου του για μετριασμό της ποινής, του επιβλήθηκαν 18 μήνες άμεσης φυλάκισης.