Κοινωνία

Πατέρας κάνει τατουάζ το σημάδι του γιου του που έχει καρκίνο

mpampas-juniorsclub
O Josh Marshall είναι πατέρας του Gabriel, που χτυπήθηκε πολύ μικρός απ’ τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2015, βρέθηκε ότι ο Gabriel είχε έναν κακοήθη όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί και έτσι αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Η επέμβαση του άφησε ένα μεγάλο σημάδι στη μια μεριά του κρανίου και έτσι ο Josh προσπαθούσε να σκεφτεί πώς θα αναπτέρωναν το ηθικό του γιου του.
 
mpampas3-juniorsclub
 
Τότε, αποφάσισε να αποκτήσει κι αυτός μια αντίστοιχη ουλή. Πώς; Με ένα αληθοφανές, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, τατουάζ πανομοιότυπο με την ουλή του γιου του. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έχει γίνει viral και το κοινό δείχνει τον σεβασμό του για τον πατέρα που αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την αγάπη του στο παιδί του.
 
mpampas2-juniorsclub
 
Τα πολλά λόγια είναι περιττά, οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την τρυφερότητα και τη στοργή με την οποία αυτός ο πατέρας βοηθά τον γιο του να πολεμήσει μια από τις δυσκολότερες ασθένειες και στο τέλος να βγει νικητής. Τότε, η ουλή του παιδιού και το τατουάζ θα τους θυμίζουν ότι τα κατάφεραν και ότι βγήκαν πιο δυνατοί απ’ αυτή την ιστορία.