Πατέρας καταγγέλει στο juniorsclub.gr : "Ελεγκτής του ΚΤΕΛ ήθελε να πάνε τα παιδιά με τα πόδια…"

Σύμφωνα με ανάρτηση πατέρα, ελεγκτής ΚΤΕΛ στην Πάτρα φέρθηκε αγενέστατα και άκρως αντι – επαγγελματικά σε παιδιά – επιβάτες.

Το juniorsclub.gr επικοινώνησε με τον πατέρα ενός από τα παιδιά, τον κο Κατσιγιάννη Μάκη, που έκανε και τη σχετική δημοσίευση. Ο ίδιος μας ανέφερε:τα παιδιά τελευταία στιγμή άλλαξαν το δρομολόγιο τους και ενώ το δήλωσαν στον ελεγκτή και θέλησαν να πληρώσουν την διαφορά, εκείνος επέμενε να τους ακυρώσει και το εισιτήριο που είχαν για να γυρίσουν και τα απείλησε ότι θα τα κατεβάσει να πάνε με τα πόδια” 

“Όταν με πήρε τηλέφωνο το παιδί μου, για να πάω να τα πάρω από την παραλία δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο να τους συμπεριφερθεί με αγένεια και να τα προσβάλλει απειλώντας να πάνε με τα πόδια, ενώ τα παιδιά ήθελαν να πληρώσουν την διαφορά.”

Αναλυτικότερα, πέντε παιδιά, μαθητές της Β΄Γυμνασίου αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στα Βραχνέικα. Κατά τη διάρκεια της πορείας όμως, θεώρησαν πως θα ήταν προτιμότερο να πάνε στο σπίτι ενός φίλου τους στα Καμίνια, που διέθετε πισίνα, αφού είδαν πως η θάλασσα είχε σηκώσει κύματα.

Όταν μπήκε μέσα ο ελεγκτής και ζήτησε τα εισιτήρια τους,διαπίστωσε πως διέθεταν μικρότερης αξίας (λόγω και μικρότερης απόστασης από την μετέπειτα απόφαση) από την απαιτούμενη αξία των εισιτηρίων. (αυτήν της απόστασης για τα Καμίνια).

Αν και οι μαθητές του εξήγησαν πως δεν το γνώριζαν και προθυμοποίηθηκαν να πληρώσουν τη διαφορά ή  να κόψουν άλλα δυο της αξίας του 1.10, ο ελεγκτής ήταν αρνητικός. Τους ανέφερε πώς είτε θα κόψουν ΟΛΟΙ τους από ένα εισιτήριο του 1.10 ή θα κατέβουν. Τι κι αν τα παιδιά του είπαν ότι δεν έχουν άλλα χρήματα για να γυρίσουν; Η απάντησή του ήταν: “Τότε να πάτε με τα πόδια”, με απότελεσμα τα παιδιά δεν είχαν με τι να γυρίσουν τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενός άλλου παιδιού από τα πέντε επικοινώνησε με τα γραφεία του ΚΤΕΛ για το συμβάν, και η απάντηση ήταν: “Φέρτε τα εισιτήρια και ελάτε να κάνετε καταγγελία”.

Η ανάρτηση ανέφερε τα εξής:

“Απαράδεκτοι κύριοι του Αστικού ΚΤΕΛ

Σήμερα πήγαιναν για μπάνιο πέντε παιδιά της Δευτέρας Γυμνασίου, τα οποία διαμένουν στην Πάτρα. Και το λέω αυτό γιατί δε χρησιμοποιούν λεωφορείο.

Ξεκίνησαν να πάνε στα Βραχναίικα πήγαν και αγόρασαν εισιτήρια

Μπήκαν στο λεωφορείο και πήγαιναν. Στον δρόμο έπεσε η πρόταση να πάνε στον Ποσειδώνα που έχει πισίνα διότι είχε κύμα.

Μπαίνει ο ελεγκτής ο “μάγκας” και τους λέει Τα εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι αξίας 1.10 για Βραχναίικα και 1.50 για Καμίνια. Του τα δείχνουν και τους λέει ότι για Καμίνια είναι 1.50. Του λένε ότι δεν το γνώριζαν και να πληρώσουν τη διαφορά ή να κόψουν άλλα δυο της αξίας του 1.10, δηλαδή 2.20 για τη διαφορά των 2 ευρώ.

Και η απάντηση του “μάγκα” ήταν θα κόψετε όλοι από άλλο ένα εισιτήριο του 1.10 αλλιώς θα σας κατεβάσω. Του είπαν ότι δεν έχουν άλλα για να γυρίσουν και τους είπε να πάνε με τα πόδια.

Τελικά έκοψαν και δεν είχαν να γυρίσουν

Κύριε Ρήγα Ντροπή να έχετε τέτοιους ελεγκτές

Όσο για τον “μάγκα” λυπάμαι πολύ”

Η σχετική ανάρτηση στο Facebook:

11651036_10204527893142414_1461625527_n  

]]>

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν