Διάφορα

Πάτρα: 26 γυναίκες startuppers από όλη την Ελλάδα θα ανέβουν στη σκηνή του seewban pitching event

SEEWBAN-Pitching-Event-640x428

Είκοσι έξι φιλόδοξες γυναίκες startuppers από όλη την Ελλάδα θα ανέβουν στη σκηνή του seewban pitching event που διοργανώνει στις 6-7 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, για να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ένα διακεκριμένο κοινό αποτελούμενο από επιχειρηματικούς Αγγέλους, επιχειρηματίες και startuppers.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μέλη από το Ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα, άνθρωποι των νέων τεχνολογιών και δημοσιογράφοι του χώρου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις γυναίκες που επιχειρούν και καινοτομούν.

Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μία χώρα όπου η επιχειρηματικότητα ανθούσε και οι καινοτόμες ιδέες έβρισκαν πεδίο ανάπτυξης. Ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση, υπήρξαν αρκετά projects, τα οποία δείχνουν τις σημαντικές δυνατότητες που έχει το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό, όπως και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επενδύσεις σε προσπάθειες με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και διεθνείς προοπτικές.

Το SEEWBAN Pitching Event οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Επιμελητήριο Αχαΐας και ώρες 17:30 με 21:30.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Πάτρα