Διάφορα

Πάτρα: Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο

753081

Bazaar Βιβλίων στο Πατάρι του βιβλιοπωλείου από 1 ευρώ. Λογοτεχνία, Ιστορία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Ταξιδιωτικά.

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

 

Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού” Συμμετέχουν : Βελαώρας Χάρης, Διονάς Βαγγέλης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Ευγενίδης Σωκράτης,Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, Φιλιπποπούλου Ελένη.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις  8:30 μ.μ : «Ταξιδεύοντας με τους φίλους μας…» στην Λατινική Αμερική   Βραζιλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη θα μας ταξιδέψουν ο Νικόλας Γαρμπής και η Ιωάννα Παπαγεωργίου μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 8:00 μ.μ: Γνωρίζουμε τους καλλιτέχνες μέσα από το έργο τους. Προβολή και παρουσίαση του συνολικού έργου των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση «Tο μπλε…

To Σάββατο 12 Οκτωβρίου 11 με 1 μεσημέρι Εκπαιδευτική δράση για παιδιά μέχρι 12 ετών: Οι θησαυροί των βιβλίων με λέξεις και χρώματα παίζουμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το δικό μας βιβλίο.