Κοινωνία

Πάτρα: Αγοράζοντας ένα από τα γούρια του «Φωτεινού Αστεριού» βοηθάτε δυο οικογένειες με ανήλικα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο

foteino-asteri-juniorsclub
Αγοράζοντας ένα χριστουγεννιάτικο γούρι που κοστίζει 15 ευρώ (μαζί με τα έξοδα αποστολής) από το «Φωτεινό Αστέρι» βοηθάτε να πάει ο Άη Βασίλης γεμάτος δώρα σε μια οικογένεια στην Πάτρα με δυο κοριτσάκια 2 και 5 ετών, οι γονείς των οποίων μάχονται με τον καρκίνο. Το νεαρο ζευγάρι απο την Πάτρα ανεβαίνει ένα μεγάλο γολγοθά απότ η στιγμή που ο πατέρας διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες σε προχωρημένο στάδιο και λίγο αργότερα και η μητέρα της οικογένειας διαπιστώθηκε οτι επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ίδια νόσο.
 
Η ανάγκη για βοήθεια είναι υπέρεπείγουσα, σε όποια μορφή κι αν μπορεί να δωθεί. Είτε με χρηματική ενίσχυση είτε με τρόφιμα και ρουχισμό.
 
Το Φωτεινο Αστέρι διαθέτει επίσης χρήματα από την πώληση των χριστουγεννιάτικων γουριων και για ένα αγοράκι 5 ετών που πάσχει από καρκίνο. Ο πατέρας που φροντίζει τα δυο αγόρια είναι άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα, μη έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει τα προς το ζην, ενώ η μητέρα έχει φύγει από το σπίτι.
 
Όλα τα έσοδα από τα γούρια είναι γι” αυτές τις οικογένειες.
 
Πληροφορίες στο email. [email protected]
 
Τηλ. 6981044800-2611122497
 
foteino-asteri2-juniorsclub
 
foteino-asteri3-juniorsclub