Πάτρα: Aπονομή πτυχίων σε επιτυχόντες μαθητές από τον ξενόγλωσσο Οργανισμό “Κουτσαντώνη”

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη τίμησαν για μία ακόμη χρονιά τους επιτυχόντες μαθητές του προηγούμενου σχολικού έτους, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη εκδήλωση απονομής πτυχίων.

Μαθητές και γονείς γέμισαν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου την αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Αστήρ, καμάρωσαν και χειροκρότησαν θερμά τους 177 επιτυχόντες μαθητές που πέτυχαν και διακρίθηκαν στις εξετάσεις των Πανεπιστημίων του εξωτερικού σε όλα τα επίπεδα, στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Τουρκική Γλώσσα.

DSC_0015

DSC_0001

 

Ταυτόχρονα βράβευσαν τον μαθητή, Παναγιώτη Τσεμπερούλη, ο οποίος κέρδισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό Project με θέμα «H Οικογένειά μου» που διοργάνωσε η National Geographic Learning τον Δεκέμβρη! Παράλληλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη έκοψαν την πίτα τους για τη νέα χρονιά όπου ένας τυχερός κέρδισε μια ετήσια υποτροφία εκμάθησης μιας δεύτερης ξένης γλώσσας της επιλογής του!

DSC_0126

 

DSC_0082

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, επί 51 χρόνια παραμένουν σταθερά στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης καθώς αποτελούν για γονείς μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες, εγγυημένη επιλογή για την επιτυχία.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού συγχαίρει για μία ακόμη φορά τους μαθητές του και τους εύχονται καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!

DSC_0176

 

DSC_0192

 

DSC_0513

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν