Εκπαίδευση

Πάτρα: Χωρίς υποχρεωτική προσευχή στο δημοτικό βρεφοκομείο και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

ΠΑΙΔΙΚΟΣ-ΣΤΑΘΜΟΣ1472204515

Τέλος στην υποχρεωτική προσευχή στο δημοτικό βρεφοκομείο και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς έβαλε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Αυτό αποκάλυψε χθες, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης με ερώτησή του προς τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη. 

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

Πιο συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος, Χαράλαμπος Στανίτσας απευθυνόμενος στον δήμαρχο, ζητούσε ενημέρωση για την προσευχή, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, “ακούσαμε ότι απαγορεύτηκε και στις δασκάλες να κάνουν τον Σταυρό τους”. Το θέμα δεν είχε συνέχεια στη συζήτηση. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στον κανονισμό του Δημοτικού Βρεφοκομείου, όπως και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, δεν προβλέπεται η τέλεση προσευχής με τον κύκλο του δημάρχου να σημειώνει ότι απλά τηρείται ο κανονισμός για να μην έρχονται σε δυσμενή θέση τα παιδιά με άλλο θρήσκευμα.