Εκδηλώσεις Προτεινόμενο

Πάτρα: Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015. Τα προτεινόμενα events για μικρούς και μεγάλους!

family-festival-header-pic

Οι τοπ προτάσεις για τον γονιό, το παιδί, τον έφηβο, τον φοιτητή!

Πρόγραμμα δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά: «Τα παιχνίδια του κλόουν» στον Φάρο της Πάτρας

programma_drasis_klooun.juniorsclub

Απο 25 Μαΐου ως 13 Σεπτεμβρίου, κάθε Δευτέρα από τις 8:00-10:00μ.μ. τα παιδιά ψυχαγωγούνται με Κλόουν ή (πριγκίπισσα, χιονάτη, νεράιδα, Μίνι, κοκκινοσκουφίτσα, Μίκυς, πειρατίνα) στο χώρο της παιδικής χαράς του Φάρου. Στις δράσεις συμπεριλαμβάνονται το θεατρικό παιχνίδι, το face painting και οι μπαλονοκατασκευές.

Bazaar βιβλίων του Μουσείου Μπενάκη στο Πολύεδρο

biblio.juniorsclub4

Το Πολύεδρο, σε συνεργασία με το μουσείο Μπενάκη, οργανώνει – για πρώτη φορά – bazaar βιβλίου με τις εκδόσεις του μουσείου Μπενάκη. Στο bazaar θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 30% .

Έκθεση βυζαντινής αγιογραφίας στον Προοδευτικό Σύλλογο Γλαύκου

ekthesi_agiografeias.juniorsclub

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Γλαύκου (Ζαρουχλέικα), στα πλαίσια εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας της ενορίας μας, σας προσκαλεί το Σάββατο, 30 Μαΐου 2015, ώρα 7.00΄ μ.μ. στην Έκθεση βυζαντινής αγιογραφίας του ζωγράφου-αγιογράφου Παναγιώτη Χαλούλου, στα γραφεία του Συλλόγου, Ματρόζου 14.

«Youth»: Έκθεση φωτογραφίας της Μαριτίνας Καραβά στον Ηχότοπο Art Cαfe

ekthesi.juniorsclub1

Κάθε φωτογραφία παγώνει ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, πίσω από το φακό μπορεί να υπάρχει ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι και τα μέρη αλλάζουν.

Έκθεση του Γιώργου Τσεριώνη «The emphatic and the ecstatic» στη Cube Gallery

ekthesi.juniorsclub

Η Γκαλερί Cube, τέσσερα χρόνια μετά την ατομική έκθεση του Γιώργου Τσεριώνη “Ανάμεσα” φιλοξενεί την καινούρια του δουλειά με τίτλο “The emphatic and the ecstatic”.

7η Εαρινή Παμπατραϊκή Έκθεση Τέχνης Στην αίθουσα των «Παλαιών Δημοτικών Λουτρών»

ekthesi.juniorsclub2

Είναι μια δράση του Πολιτιστικού Κέντρου που αγκαλιάζει και κινητοποιεί νέους αλλά και φτασμένους καλλιτέχνες, παράγει πρωτότυπο έργο, παρεμβαίνει στα εικαστικά της πόλης μας και θέτει ερωτήματα εικαστικά, αναπτυξιακά και αναπόφευκτα οικονομικά.

Μοναδικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δράσης, Δημιουργίας και Διασκέδασης για παιδιά 3-10 ετών στον Παιδότοπο «Petite Boutique» – Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Print

Αυτό το καλοκαίρι, ο παιδότοπος «Petite Boutique» (Ακτή Δυμαίων 18 Πάτρα), o νέος πολυχώρος για το παιδί και την οικογένεια, διοργανώνει ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ για παιδιά 3 έως 10 ετών.

«Το Μεγάλο Παραμυθοταξίδι της Αυλής του Σολ» στην Cogitans-δράσεις πολιτισμού

cogitans.juniorsclub

Με νέο θέμα «Το Μεγάλο Παραμυθοταξίδι της Αυλής του Σολ» συνεχίζονται οι μουσικοκινητικές δράσεις για παιδιά, στην Cogitans-δράσεις πολιτισμού!

Έκθεση: Το λεύκωμα «Αγία Μαύρα» στο Πολύεδρο

poluedro.juniorsclub

Έως το Σάββατο 6 Ιουνίου η έκθεση Το λεύκωμα «Αγία Μαύρα» με είκοσι πέντε έργα (λιθογραφίες) του Γιάννη Ψυχοπαίδη που κυκλοφορεί σε πενήντα αριθμημένα αντίτυπα και έξι πρωτότυπα έργα του ζωγράφου που δημιουργήθηκαν με αφορμή το βιβλίο – μαρτυρία του Θανάση Καλαφάτη «Από το Λυκόφως στο Λυκαυγές» εκτίθεται στο Πολύεδρο μετά την παρουσίαση του βιβλίου που έγινε το Σάββατο 23/05.

Φωτογραφική έκθεση «Επανάχρηση-Ανακύκλωση κατά την Αρχαιότητα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

arxaiologiko_mouseio.juniorsclub

Το Υπουργείο Πολιτισµού, Παιδείας και Θρησκευµάτων – Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας σας προσκαλεί στη φωτογραφική έκθεση «Επανάχρηση – Ανακύκλωση κατά την αρχαιότητα» στην αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

Έκθεση ζωγραφικής «Ηθελημένες και μη αποκαλύψεις» στο Λιθογραφείον

ekthesi_zografikis.juniorsclub2

Το θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει έκθεση του ζωγράφου Χαράλαμπου Βασιλόπουλου με τίτλο:«Ηθελημένες και μη αποκαλύψεις»

Έκθεσης Ζωγραφικής από την ομάδα Ζωγραφικής της Ένωσης Κυπρίων στο οίκημα της Ε.Κ.Ν.Α.

enosi_pontion.juniorsclub

Πολιτιστική εβδομάδα για την Κύπρο διοργανώνουν στην Πάτρα από τις 27 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2015 η Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας και η Νεολαία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας.

Παρουσίαση έκθεσης «Το Δάσος, μια ζωντανή κοινότητα» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

mouseio-dasos.juniorsclub-212x300

Ταξιδέψτε σε μία βιωματική εμπειρία στο «δάσος» του Πανεπιστημίου. Ειδικά, για φοιτητές, εφήβους και παιδιά.

Προγράμματα «Άθλησης για Όλους» , στη Πάτρα

1263998.juniorsclub

Tο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας, θα υλοποιήσει, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα προγράμματα ΄΄ Άθλησης για Όλους΄΄ από 17 Μαρτίου έως 31 Ιουλίου 2015.

Έκθεση με τίτλο: Φωτογραφικόν Πρακτορείον «Δ. Α. Χαρισιάδη» στην Δημοτική Πινακοθήκη

FESTIVAL-IDIFOS.juniorsclub

Η Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ κάνει ένα βήμα παραπέρα φέτος, ανοίγοντας ένα κύκλο παρουσίασης του έργου παλαιότερων μεγάλων ελλήνων φωτογράφων. Σε μια πρώτη συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, θα παρουσιαστεί μια έκθεση με τίτλο Φωτογραφικόν Πρακτορείον «Δ. Α. Χαρισιάδη» από την Πέμπτη 7 Μαΐου έως και 13 Ιουνίου 2015.

Εκπαιδευτικά προγράμματα στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης

bounteni.juniorsclub

Από τις 4 Μαΐου έως και τις 12 Ιουνίου 2015 και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, θα πραγµατοποιούνται εκπαιδευτικά προγράµµατα για µαθητές σχολείων στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης

«Έκθεση φωτογραφίας» στο σχεδιαστήριο της Αρχιτεκτονικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

ekthesi.juniorsclub3

Η Ομάδα Φωτογραφίας της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πατρών μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της διοργανώνει έκθεση με φωτογραφίες των μελών της από την Τρίτη 19 Μαΐου έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2015 στο στο σχεδιαστήριο της.

Σεμινάριο μουσικοκινητικής

seminario-mousikokinitikis

Σκοπός είναι τα παιδιά να βιώσουν μέσα από το σώμα και την κίνηση τους,βασικές αρχές της μουσικής ,της μετρικής ,του λόγου. Στόχος είναι η επαφή με το ρυθμό,τη μελωδία,το τραγούδι,την κίνηση,τα μουσικά όργανα.

Και από ταινίες;

Για παιδιά:

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

tainia3.juniorsclub

Για μεγάλους:

MAD MAX: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

tainia2.juniorsclub3

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Τοπικά

Έκθεση Φωτογραφίας: «Αφημένα Εργοστάσια» στο Μεσολόγγι

ekthesi.juniorsclub5

Η Ανοικτή Φωτογραφική Ομάδα «Πολύμορφο» Του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ – Πάτρας, συμμετέχει στο 4ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας του Μεσολογγίου με την Έκθεση Φωτογραφίας:«Αφημένα Εργοστάσια».

Σε θέλω Speedy! στον Πολυχώρο Vault

theatro.juniorsclub

Μια σύγχρονη εκδοχή «Ρωμαίου και Ιουλιέτας» μες στο ωμό κόσμο της νύχτας και του trafficking όπου οι εραστές  παλεύουν για τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που δεν έχει αύριο. Μια σύγχρονη εκδοχή «Άβελ και Κάιν» στις παρυφές της κοινωνίας, όπου οι δεσμοί αίματος  φυλακίζουν δια βίου τα δυο αδέρφια στην απόλυτη δυστυχία και όπου ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι το έγκλημα και η προδοσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Ελλάδα