Κοινωνία

Πάτρα: Δόθηκαν τα φάρμακα στην παραπληγική κόρη του απεργού Ν. Πουλκουρτζή

apergia-peinas

Σε απόγνωση ο πατέρας παραπληγικού κοριτσιού – Απεργία πείνας μπροστά στην φάτνη της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα – Φωτογραφίες

Σήμερα το πρωί ο Νίκος Πουλκουρτζής έκανε δημόσια διαμαρτυρία στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας, δίπλα από τη χριστουγεννιάτικη φάτνη, ζητώντας άμεσα να χορηγηθούν τα χρήματα για τα φάρμακα της κόρης του.

Σχετικά με την σημερινή ενέργεια του ασφαλισμένου μας κ. Πουλκουρτζή, να κάνει δημόσια διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Πάτρας η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

“Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο ΕΟΠΥΥ προσπαθεί και παρέχει τις υγειονομικές υπηρεσίες σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής για την ενδεδειγμένη θεραπεία σε κάθε ασφαλισμένο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την υπηρεσία της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ Αχαϊας το συγκεκριμένο αίτημα του κ. Πουλκουρτζή έχει ήδη ικανοποιηθεί μέσω του ΙΦΕΤ που με την σειρά του έχει ήδη παραδώσει την συγκεκριμένη αιτούμενη  ποσότητα του φαρμάκου στον φαρμακοποιό που μας έχει υποδείξει, ενώ και ο ίδιος ο ασφαλισμένος είχε ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αχαϊας από τις 17/12/2015.

Συνεπώς η δημόσια διαμαρτυρία του κ. Πουλκουρτζή, θεωρούμε πως δεν έχει αντικείμενο”.