Κοινωνία Προτεινόμενο

Πάτρα: Εμπλουτίστηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη με νέα αντίτυπα για παιδιά και ενήλικες

dimotiki-bibliothiki-juniorsclub

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών προχώρησε σε αγορά δεκάδων τίτλων έντυπου βιβλίου ώστε να καλύψει τις ανάγκες των αναγνωστών της.

Πρόκειται για 594 νέους τίτλους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε 932 αντίτυπα με σκοπό τον εμπλουτισμό της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Παραρτήματος της οδού Φωκαίας και του παιδικού τμήματος.

dimotiki-bibliothiki2-juniorsclub

Οι τίτλοι επιλέχθηκαν με βάσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και αφορούν στο μεγαλύτερο μέρος (342 τίτλοι) στον εμπλουτισμό των δανειστικών τμημάτων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και του Παραρτήματος Φωκαίας με λογοτεχνία ελλήνων και ξένων συγγραφέων για ενήλικες και στον εμπλουτισμό των αντίστοιχων παιδικών τμημάτων με παραμύθια, εικονογραφημένες ιστορίες, βιβλία με δραστηριότητες.

Οι υπόλοιποι 252 τίτλοι αφορούν στον εμπλουτισμό των επιστημονικών κατηγοριών: Ιστορίας, Αρχιτεκτονικής, Κοινωνικών Επιστημών, Επιστημών γενικά, Παιδαγωγικής, Οικονομίας, Ιατρικής, Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής, κλπ.

biblio-juniorsclub

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων θα συνεχιστεί η προσπάθεια για εμπλουτισμό της Δημοτικής βιβλιοθήκης Πατρών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.