Εκπαίδευση

Πάτρα: Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Συναισθηματική Νοημοσύνη – Αυτοεκτίμηση. Είναι σημαντικά;» διοργανώνει το εκπαιδευτικό κέντρο «Stem+Arts»

Puzzle-0002-880x

Ενημερωτική ομιλία για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη διοργανώνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και ώρα 6μ.μ., το εκπαιδευτικό κέντρο «STEM+ARTS». Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η διακεκριμένη εκπαιδευτικός κ. Πηνελόπη Κονιστή (M.Α., Ph.D.c), η  οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη – Αυτοεκτίμηση. Είναι σημαντικά;»

Η κ. Πηνελόπη Κονιστή είναι Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Α΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας. Κατέχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία ενώ πλήθος εργασιών της έχει παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Ο σκοπός της ενημερωτικής ομιλίας είναι να αναδειχθεί η πολύ σπουδαία σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των παιδιών.

Το εκπαιδευτικό κέντρο «STEM+ARTS»  αναπτύσσει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM, Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Ψηφιακής Τέχνης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, τα οποία στοχεύουν, όχι μόνο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων αλλά και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μαθητών.

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς, η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά την ομιλία θα ακολουθήσει coffee break και συζήτηση με το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

SΤΕΜ+ARTS

Γούναρη 35 & Κανακάρη

Α’ όροφος

τηλ. 2610 224565

www.stem-arts.gr

logo[26]

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Πάτρα