Πάτρα: Η Αρίστη Μπελαβγένη με νέα συλλογή handmade κούκλες – Θα τις βρείτε στο Pop Market έως τις 20 Δεκεμβρίου

Για δεύτερη χρονιά η δημιουργηκότητα της Αρίστης Μπελαβγένη φιλοξενείται για δύο μέρες στην Χριστουγεννιάτικη έκδοση του Pop Market. Η πατρινή καλλιτέχνης δημιούργησε ποικιλία από χειροποίητες κούκλες και τις εκθέτει στον πολυχώρο “Συνδετήρα” μαζί με πολλούς άλλους τοπικούς και πρωτοποριακούς δημιουργούς, κάτω από την στέγη του Pop Market.

koukles2-juniorsclub

Έτσι, το δεύτερο Pop Market στην Πάτρα υπό την διοργάνωση του ηλεκτρονικού περιοδικού PressPop.gr, έρχεται το διήμερο 19 και 20 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο του Συνδετήρας, αυτήν την φορά στην Χριστουγεννιάτικη εκδοχή του και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων πρόκειται να διατεθεί σε οικογένειες της Στέγη Plus + του Ερυθρός Σταυρός!Επιπλέον, υπάρχει στον χώρο ένα κουτί ελεύθερης χρηματικής συνεισφοράς για όσους δεν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά, αλλά ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τον αγώνα και τη λειτουργία του οργανισμού.

koukles4-juniorsclub

Ίδιο μέρος, διαφορετικό θέμα, ίδια διοργάνωση, διαφορετική διακόσμηση για ένα ένα Χριστουγεννιάτικο Pop Market με πολλές και διαφορετικές εορταστικές προτάσεις!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> τοπικά

]]>

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν