Like Μόδα Προτεινόμενο

Πάτρα: Η «Χρυσή Γωνιά» δίνει αξία σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας!!! (φωτογραφίες)

love-ring-juniorsclub

Βρίσκοντας το πιο έξοχο μονόπετρο δαχτυλίδι…

Ποια είναι τα δικά σας πλάνα για τη «μεγάλη στιγμή»;

Όποιος και αν είναι ο τρόπος για την κορυφαία στιγμή έκφρασης της αγάπης ενός άνδρα προς μία γυναίκα (ή και το αντίθετο;) η ιδέα για να γίνει ακόμα πιο πολύτιμη η στιγμή είναι ένα ξεχωριστό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

xrysi-gonia-banner-2a-juniorsclub

 

 

Στη «Χρυσή Γωνιά» στην οδό Παπαφλέσσα 23α Πάτρα, σας περιμένουν εντυπωσιακά σχέδια, με πολύτιμα πετράδια ταιριαστά σε κάθε ευτυχισμένη γυναίκα.

 Η στιγμή που μια γυναίκα δέχεται πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, συγκαταλέγεται στα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής της. 3-g

 

Τι πρέπει να κάνετε για να διαλέξετε το σωστό δαχτυλίδι; Έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα μονόπετρο διαμάντι αλλά δεν ξέρετε να κρίνεται την ποιότητα και την αυθεντικότητα του; 

Υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα γι αυτό σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα! 

1. Απευθυνθείτε σε έμπειρο και με καλή φήμη κοσμηματοπωλείο! 

Είναι βέβαιο ότι στη «Χρυσή Γωνιά» μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα διαμάντι μιας και είναι πολύ πολύπλοκο να αποφασίσετε, ποιο είναι το καλύτερο για την αγαπημένη σας. Μονόπετρο ή «εναλλακτικό» για ανατρεπτικούς χαρακτήρες; Τα στυλ, σχήματα και επιλογές ποικίλουν και καλό θα ήταν η επιλογή σαν να είναι η καλύτερη!

custom_jewelry

 

2Ποιότητα

Ρωτήστε για την πραγματική αξία κι αν πρόκειται για διαμάντι να ζητήσετε πιστοποίηση! 

dsc_2358

3 Στυλ

images-2

Μπορεί να γνωρίζετε τα γούστα της αγαπημένης σας  σε σχέση με τα κοσμήματα, μπορεί και όχι. Ένα στυλ δαχτυλιδιών που πάντα παραμένει δημοφιλές είναι το λευκόχρυσο μονόπετρο δαχτυλίδι ή και το απλό χρυσό δαχτυλίδι το οποίο αρέσει επίσης αρκετά στις γυναίκες, αλλά ίσως η αγαπημένη σας να προτιμούσε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια διάσπαρτα στον περίγυρο.

 

images-3

Αν νομίζετε ότι ένα δαχτυλίδι κατασκευασμένο ειδικά γι’ αυτή, έπειτα από παραγγελία, είναι αυτό που θα της προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, τότε μάλλον πρέπει να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

4. Μέταλλα

Όπως είναι γνωστό τα τρία μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στα δαχτυλίδια γάμου είναι ο χρυσός, ο λευκόχρυσος και η πλατίνα. .

Το πιο δημοφιλές μέταλλο είναι ο χρυσός, 14 και 18 καρατίων. Αν και διατηρεί την αξία του χρυσού, ο λευκόχρυσος μοιάζει με το ασήμι και μπορεί να προτιμά αυτόν από τον κίτρινο η αγαπημένη σας. Το πιο ανθεκτικό μέταλλο είναι η πλατίνα, η οποία είναι επίσης και η πιο ακριβή, κάτι που την καθιστά σαν το τέλειο σύμβολο ενός γάμου που θ’ αντέξει στο χρόνο αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιδιορθωθεί σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον να αναπροσαρμόσετε το μέγεθος.

dsc_2341

5. Η κεντρική πέτρα

Πολλές γυναίκες προτιμούν να υπάρχει μία μόνο πέτρα στο κέντρο των διαμαντένιων δαχτυλιδιών τους, ενώ κάποιες άλλες θέλουν να υπάρχουν και παράπλευρα διαμαντάκια ή τρία διαμάντια γύρω από το μεσαίο. Τα σχήματα του διαμαντιού με τα οποία συνδυάζεται ένα διαμαντένιο μονόπετρο είναι πολλά. Τα πιο δημοφιλή ανάμεσά τους είναι το στρογγυλό(round), και ακολουθούν με μεγάλη διαφορά το τετράγωνο με κώνο (princess), κοπή σμαραγδιού (emerald), η μαρκησία ( marquise), η καρδιά (heart) κτλ.

4-gΔιαμάντια! 

  • Το μέγεθος ενός διαμαντιού ονομάζεται καράτι, ενώ το χρώμα αντιπροσωπεύει το φυσικό χρώμα του λίθου, και έρχεται στις βαθμίδες D, E και F, που προσδιορίζουν τα άχρωμα και πιο σπάνια διαμάντια, κι από εκεί συνεχίζει μέχρι τη βαθμίδα Z, ένα κιτρινόχρωμο διαμάντι. Ένα διαμάντι ξεχωρίζει για την αγνότητά του ή κάποια άλλα στοιχεία, τα οποία αφήνουν το καθένα πάνω του το σημάδι τους, στοιχεία που καθορίζουν την καθαρότητά του.
  • Φυσικά, όταν αγοράζετε ένα δαχτυλίδι, πρέπει πάντα να έχετε υπόψη τον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Παρά τη λαϊκή σοφία που επιβάλλει να ξοδέψετε τις αποταμιεύσεις σας, για ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, η «Χρυσή Γωνιά» διαθέτει πανέμορφα δαχτυλίδια σε πραγματικά χαμηλές τιμές. 

images-1

Χρυσή Γωνιά on facebook: ΕΔΩ 

Διεύθυνση: Παπαφλέσσα 23α, Πάτρα

Τηλ. Επικ. 2610.336.191

 

chrysi-gonia