Διάφορα

Πάτρα: Η ΕΕΑΣΚΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα “Μια Νέα Προσέγγιση στην Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας”

ekdilosi-juniorsclub

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 εκδήλωση στo πλαίσιo του έργου Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα με τίτλο: “Μια Νέα Προσέγγιση στην Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας”.

ekdilosi11-juniorsclub

Παράλληλα η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης της Πίτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από τον συντονιστή της εκδήλωσης και Γ. Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτρη Μπάλλα, ακολούθησε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους καλεσμένους για τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου και αμέσως μετά έγινε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εκπροσώπου της Ι. Μητρόπολης Πατρών, Πατέρα Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

ekdilosi10-juniorsclub

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Δημήτρη Πελεκούδα, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ κ. Γιάννη Φρέρη, την Πρόεδρο του παραρτήματος ¨ΕΛΕΑΝΑ¨ Ν. Αχαΐας κα Μάχη Σαλαμαλίκη, τον Καρδιοχειρουργό κ. Γιώργο Μάρκου, την Πρόεδρο των Νέων Καλλιτεχνών κα Έφη Αναλυτή, την Πρόεδρο του ¨Άλμα Ζωής» κα Λιολιώ Κολυπέρα, την Ταμία του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Αδαμαντία Δημοπούλου, την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Εταιρίας κα Λίτσα Παπαδοπούλου, τον Συγγραφέα, Δημοσιογράφο και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίο.

ekdilosi9-juniorsclub

Tον Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής και Ηλεκτροφυσιολογίας στο Εργαστήριο Υγειο-Φυσικής & Υπολογιστικής Νοημοσύνης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, τον τ. Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεράσιμο Φεσσιάν, τον τ. Αντιδήμαρχο Δ.Κ. Ρίου κ. Γιάννη Μανέτα, τον Γ.Γ. της ΜΚΟ Φροντίζω και συντονιστή του προγράμματος «Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα-Πρόγραμμα “Είμαστε Όλοι Πολίτες”» κ. Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, την επίτιμη Πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη, όπου έδωσε Τιμητική Πλακέτα στον καθηγητή Χημείας κ. Ι. Ματσούκα ιδρυτικό μέλος του Σωματείου και ο ίδιος, για τη συμβολή του στην έρευνα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

ekdilosi8-juniorsclub

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία της Ψυχολόγου κας Δήμητρας Γεωργακοπούλου, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις εξελίξεις του προγράμματος: «Συνηγορία για τη ΣKΠ στη Δυτική Ελλάδα» και έκλεισε με την οα προσέγγιση στην αντιμετώπιση της ΣΚΠ» όπου έγινε παρουσίαση της πολυετούς έρευνας της ομάδας του Τμήματος Φαρμακευτικής Χημείας για τη νόσο της ΣΚΠ.

ekdilosi7-juniorsclub

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Ιατρός κ. Τάκης Πλώτας, εκπρόσωπος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας κα Αφροδίτη Λάγιου, εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Πάτρας κα Σιμέλα Παπαδοπούλου και άλλοι γνωστοί φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ.

ekdilosi6-juniorsclub

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δωρεάν καφές, χυμοί και διάφορα εδέσματα και δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα 2016 της ΕΕΑΣΚΠ.

ekdilosi5-juniorsclub

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν, καθώς και τους πολύτιμους εθελοντές του Σωματείου και εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη, Ελπίδα και Χαρά!

ekdilosi4-juniorsclub

ekdilosi3-juniorsclub

ekdilosi2-juniorsclb