Διάφορα

Πάτρα: Η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

kopi-pitas12-juniorsclub

Μετά από πολλά χρόνια το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Πάτρας, της Δυτ. Αχαΐας, της Αιγιάλειας και του Ερύμανθου.Στόχος της εκδήλωσης ήταν εκτός από την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, η γνωριμία και η προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των Δ.Σ. των Ενώσεων της Αχαΐας, η ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά ζητήματα, που απασχολούν το γονεϊκό κίνημα και ο προγραμματισμός δράσεων με στόχο την επίλυσή τους και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα θέματα αυτά.

kopi-pitas13-juniorsclub

Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος Πατσός από την ενορία Αγ. Σοφίας, δίνοντας τις ευχές της εκκλησίας για τη νέα χρονιά.Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δήμητρα Πανίτσα, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας και της κινητοποίησης όλων των γονέων προς όφελος των παιδιών, στα οποία αφιέρωσε και το πρώτο κομμάτι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας η Γεν. Γραμματέας κ. Αγαθή Ρογδάκη, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Τίμος Πατρινός, ο Ταμίας κ. Νίκος Διαμαντόπουλος (Αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ), ), ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Αλέξανδρος Πετρόπουλος και τα μέλη κ. Γρηγόρης Συμεωνίδης και κ. Ελισάβετ Πίκουλα. Η πίτα ήταν ευγενική προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Μπομποτσιάρη» στο Αίγιο.