Διάφορα

Πάτρα: Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών “Παναθηναϊκή” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

panathinaiki-enosi-juniorsclub

Με πρωτοφανή συμμετοχή πατρινών η  Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παναθηναϊκή παράρτημα Πάτρας  έκοψε την πίτα της στην  Βλασια Καλαβρύτων στο ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα

panathinaiki-esnosi2-juniorsclub

Με υπέροχο καιρό  100 Πατρινοί κάναμε μια πολύ ωραία εκδρομή στα Καλάβρυτα & μετά από επίσκεψη & ξενάγηση στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας καταλήξαμε να γιορτάσουμε και να ευχηθούμε για την Νέα Χρονιά  με την κοπή της πίτας μας.

enosi-juniorsclub

Το πιο σημαντικό γεγονός βεβαία είναι ότι κι αυτή τη φορά επιτευχθηκε ο στόχος μας που είναι η αλληλεγγύη. Έτσι με την συνδρομή όλων μας  θα μπορέσουμε να ανακαινίσουμε  κάποιες από τις τουαλέτες του ισογείου του Καραμανδανειου νοσοκομείου.

Η Παναθηναϊκή για πολλά χρόνια πραγματοποιεί έργο κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη μας είτε μέσα από συνδρομή σε οικογένειες πρόσωπα η φορείς.

enosi2-juniorsclub

Κατά τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2015 έκανε δωρεά προς το Καραμανδανειο νοσοκομείο 25 καρέκλες για χρήση ασθενών η διοικητικού προσωπικού. Επίσης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών προσέφερε 400 μερίδες κρέατος σε συμπολίτες που αντιμετωπίζουν ανάγκη επιβίωσης καθώς επίσης κ δέματα κρέατος σε πολλες άπορες οικογένειες. κατά την γιορτή των Χριστουγέννων.

enosi4-juniorsclub

Στην πίττα του 2016  το φλουρί προσέφερε το  χρυσοχοείο του κ. Νίκου Λαινη   το όποιο έπεσε στην κ. Νιτσα Αναστασακη ενώ ένα ρολόι guess προσέφερε το e-shop absolute diamond ,μια μπλούζα το κατάστημα raxevsky και μια διανυκτέρευση δυο ατόμων  το ξενοδοχείο  Μικρην Αρχόντισσα στο όποιο έγινε η εκδήλωση & η όποια εξελιχθηκε σε τρικούβερτο γλέντι μέχρι το βράδυ.