Επιστήμη

Πάτρα: Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο Forum Ανάπτυξης 2015

forum2-juniorsclub

Το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:30 έως 14:30 στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (Αίθουσα ΙΙΙ), στην Πάτρα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕΔΕ) θα συμμετάσχει στις εργασίες του 18ου Money Show Patras στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2015 με τις ακόλουθες εισηγήσεις:

«Αποτίμηση της εμπειρίας των ομάδων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην πρόσφατη Ολυμπιάδα στο Κατάρ (6-8/11/2015). Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Ανέστης Βωβός, Όλγα Σταυροπούλου, Βαγγέλης Τσουραμάνης, εκπαιδευτικοί ΠΕ19-Πληροφορικής, μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές τους που εκπροσώπησαν πρόσφατα τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη συνέχεια θα αναπτυχθεί το θέμα: «Δίκτυο πρόληψης και αντιμετώπισης φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού», ενώ το κλείσιμο θα γίνει με την εισήγηση: «Ετικέτα Ψηφιακής Ασφάλειας για το Διαδίκτυο που θέλουμε».

Οι ανωτέρω εισηγήσεις οι οποίες εντάσσονται στην κεντρική θεματική «Καινοτομία και ασφάλεια στο σχολείο» δίνουν έμφαση στα πεδία της έρευνας, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης.

Τον συντονισμό της συνεδρίας θα πραγματοποιήσει η κ. Σοφία Π. Χριστοπούλου, Προϊσταμένη Επιστημονικής – Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης στην ΠΔΕΔΕ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> τοπικά