Παιδί Προτεινόμενο

Πάτρα: Καρναβάλι των Μικρών 2016 – Δείτε όλο το πρόγραμμα

karnavali-mikron4-juniorsclub

“Φειφωλό” το πλάνο του Δήμου Πατρέων και της κοινωφελούς επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» για τους μικρούς μασκαράδες φέτος, καθώς περιορίζεται σε πέντε ραντεβού, με ενσωματωμένα τρια πρωινά καρναβαλούπολης, την αναβίωση του baby rally και βέβαια την καθιερωμένη παιδική παρέλαση, για την οποία ήδη ετοιμάζονται σχολεία, νηπιαγωγεία, σχολές, φορείς και γονείς. Οι παιδικές στολές είναι ήδη «talk of the town», παρουσιάζονται σχέδια ιδιωτικά και στο διαδίκτυο, ενώ υφάσματα και αξεσουάρ «βγαίνουν» στο προσκήνιο.

Εχουμε και λέμε:

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟYΠΟΛΕΙΣ
Εχουν προγραμμαρτιστεί τρεις, με δρώμενα, παιχνίδια, χορούς, υπαίθριες κατασκευές και θέμα «Τί θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις». Συνοδέψτε τα παιδιά σας Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 11-2 το πρωί στην πλατεία Αρόης και Σαββατοκύριακο 27-28/2, 11-2 το πρωί στα Ψηλαλώνια.

karnavali-mikron2-juniorsclub

BABY RALLY
Το ιστορικό παιχνίδι με τους μικρούς μεταμφιεσμένους ποδηλάτες θα επιστρέψει στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 10 το πρωί, απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και θα διαθέτει κριτική επιτροπή για απονομή βραβείων σε παιχνίδια δρόμου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η καρναβαλική μεταμφίεση τόσο του ποδηλάτου όσο και του αναβάτη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] έως 2/2.

karnavali-mikron3-juniorsclub

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ
Την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11 το πρωί από την Ομόνοια προς πλατεία Γεωργίου και Αγίου Νικολάου θα «κυλήσει» η πιο χαριτωμένη πομπή του Πατρινού Καρναβαλιού με τους μπόμπιρες μασκαράδες να κυριεύουν τους δρόμους μέσα σε ομοιόμορφα μεταμφιεσμένα πληρώματα.

karnavali-mikron-juniorsclub