Εκδηλώσεις Προτεινόμενο

Πάτρα: Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2015. Τα προτεινόμενα events για μικρούς και μεγάλους!

students-juniorsclub.gr

Οι τοπ προτάσεις για τον γονιό, το παιδί, τον έφηβο, τον φοιτητή!

1ο τουρνουά Tichu στο καφέ «Το Παναχαϊκόν» στα Ψηλαλώνια

maketa-tichu-e1442137437219

Μας το ζητήσατε κι εμείς το πραγματοποιήσαμε!!! Το 1ο τουρνουά επιτραπέζιου παιχνιδιού Tichu του juniorsclub.gr είναι γεγονός!!! Το παιχνίδι ξενικά την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στο αγαπημένο καφέ της Πάτρας, «Το Παναχαϊκόν» (Αθ. Διάκου 40, στην κεντρική πλατεία Υψηλών Αλωνιών) , με τις πρώτες ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για φτάσουν στην κορυφή.

Έκθεση Ζωγραφικής «Εποίησεν 40 χρόνια ζωγραφική» στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά της Πάτρας

ekthesi-zografikis.juniorsclub

Η έκθεση διαρκεί από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου. Εκτός από Κυριακές και αργίες η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10.00π.μ. έως τις 13.00μ.μ, και από τις 18.00μ.μ. έως τις 21.00μ.μ

Δωρεάν μαθήματα μουσικής του προγράμματος: «Σεπτέμβρης της Μουσικής- Γνωριμία με τη μουσική και τα μουσικά όργανα» στο Ωδείο της Πολυφωνικής

mathimata_odeiou.juniorsclub

Ένα πρωτότυπο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για τη γνωριμία με τη Μουσική, από ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών, οργανώνει και υλοποιεί το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], για τον Σεπτέμβριο.

Έκθεση της Έλλης Μπαρμπαγιάννη: «Ορέξεις του Μακρού Χρόνου» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

eekthesi.juniorsclub

Η εικαστικός Έλλη Μπαρμπαγιάννη, συνεπής στη μέχρι τώρα πορεία του έργου της, παρουσιάζει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, την έκθεσή της με τίτλο «ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»,από την 1 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για taekwondo – hapkido – kikc boxing

vasileia-patron-1-juniorsclub.gr_

Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές και συνεχίζονται για όλο τον Σεπτέμβριο για την αθλητική περίοδο 2015-2016, στον αθλητικό σύλλογο ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών για όσους θέλουν να ασχοληθούν με πολεμικές τέχνες: taekwondo -hapkido – kick boxing .

Μοναδικός προορισμός για όλον τον Σεπτέμβριο το καφέ «ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ» στα Ψηλαλώνια

panaxaikon-1-juniorsclub.gr_

Το καφέ “ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ” αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ζήσετε μια ρομαντική έξοδο απολαμβάνοντας αυτό το ειδυλλιακό τοπίο, ακόμη και για οικογενειακές εξόδους, αφού η παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το καφέ και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάζουν παίζοντας πολυ κοντά στους γονείς που απολαμβάνουν τον καφέ ή την μπύρα τους στο “ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ”.

Και από ταινίες;

Για παιδιά:

Τα μυαλά που κουβαλάς (Υποτ/μένο)

tainia2.juniorsclub

Για μεγάλους:

Παράλογος Άνθρωπος

tainia2.juniorsclub4

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Τοπικά

«Athens JobFestival 2015 » στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

jobfestival.jyniorsclub

Το Skywalker.-Εργασία στην Ελλάδα  στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», διοργανώνει το Athens JobFestival 2015 στις 19 κα 20 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, 17778 )

Βιβλίο: Οι ιστορίες του «Πρίγκιπα Μισού» στις Μικρές Ιστορίες

vivlion.juniorsclub

Ο Πρίγκιπας Μισός πήγε διακοπές, ξεκουράστηκε και αρχίζει και πάλι να αφηγείται την ιστορία του! Ναι, είναι όμορφος! Ναι, είναι έξυπνος!Ναι, είναι πρίγκιπας! Αλλά… έχει τη συνήθεια να αφήνει τα πάντα ΜΙΣΑ! Πώς θα του εμπιστευτεί ο βασιλιάς ολόκληρο βασίλειο; Και αν αυτός δε θέλει να γίνει βασιλιάς; Θα καταφέρει να ολοκληρώσει κάτι στη ζωή του;

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Ελλάδα