Εκπαίδευση

Πάτρα: Μεγάλη συμμετοχή μαθητών για το κοινωνικό φροντιστήριο – Απαιτούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί

frontistiro-koinoniko-patra-juniorsclub.gr

Η Δημοτική Αρχή για δεύτερη συνεχή χρονιά διερευνά τις δυνατότητες λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου που χρειάζονται βοήθεια κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τα μαθήματα που θα διδάσκονται στο Γυμνάσιο θα είναι: Αρχαία, Μαθηματικά, Έκθεση, Φυσική και Χημεία, ενώ στο Δημοτικό: Γλώσσα και Μαθηματικά.

Η λειτουργία του εν λόγω προγράμματος  απαιτεί την συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών. Για το λόγο αυτό η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού προσκαλεί εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι να είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα προαναφερθέντα μαθήματα, να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια μας αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους, με την εθελοντική προσφορά τους.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μαθητών στην πρωτοβουλία της Δημοτικής  Αρχής απαιτούνται και περισσότεροι αντίστοιχοι Εκπαιδευτικοί σ’ όλες τις ειδικότητες, ειδικά στους Μαθηματικούς, Χημικούς, Φυσικούς.

Δηλώσεις συμμετοχής  στην Γραμματεία Αντιδημαρχίας  Παιδείας & Αθλητισμού στην παρακάτω Διεύθυνση :

Μέγαρο Λόγου  &  Τέχνης 

Πλατ. Γεωργίου  Α’, αρ. 17 Α΄,  4Ος  όροφος

Fax :   2610 240145                

E-mailantpaidiaspatras@gmail.com