Πολιτισμός

Πάτρα: «Ο Λογιστής» έφτασε στα Ster Cinemas – Βίντεο

tainia4-juniorsclub
Άλλη μια κινηματογραφική δουλειά του Μπεν Άφλεκ ήρθε να συναρπάσει το κοινό. Το περιπετειώδες θρίλερ «Ο Λογιστής» ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα να προβάλλεται στα Ster Cinemas της Πάτρας και ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
 
 Περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές της ταινίας θα βρείτε στην στήλη events –> τοπικά
tainia5-juniorsclub
 
Η υπόθεση είναι:
 
Μετά το «Gone Girl», ρόλο για τον οποίο άναψε φωτιές στο γυναικείο, αλλά και ανδρικό φύλο, και αφού φόρεσε τη στολή του Μπάτμαν, στο «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζεται για τον επόμενο κινηματογραφικό του ρόλο, στην ταινία του Γκάβιν Ο΄Κόνορ, «Ο Λογιστής». Η ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο του Μπιλ Ντουμπουκέ («The Judge»). Ο Κρίστιαν Γουλφ (Άφλεκ), είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους.
 
Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ (Τζ. Κ. Σίμονς), αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος (Άννα Κέντρικ) ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.
 
Δείτε το τρέιλερ: