Παιδί Προτεινόμενο

Πάτρα: Παράταση εγγραφών για το θερινό ΚΔΑΠ στην Πλαζ – Δείτε μέχρι πότε

paidia-plaz-1-juniorsclub

Πάτρα: Ημερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις στην Πλαζ – Δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια για να συμμετάσχουν τα παιδιά σας

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό – Τμήμα Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται το εξής:

Σας κάνουμε γνωστό ότι, η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές στο 5ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΔΑΠ  για τη περίοδο του καλοκαιριού του 2016 παρατείνεται έως τη Δευτέρα 10/6/2016.

Ο χώρος που έχουν δημιουργήσει οι αρμόδιοι των παιδικών κατασκηνώσεων θυμίζει εξοχή και ταυτόχρονα έχει την υποδομή για να ενισχύσει την κοινωνικότητα και τη συλλογικότητα των παιδιών, μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις.
Το σημαντικό είναι ότι φέτος τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου θα είναι ακόμα περισσότερα από πέρυσι.
Το περσινό καλοκαίρι οι παιδικές κατασκηνώσεις φιλοξένησαν γύρω στα 120 παιδιά σε κάθε περίοδο. Φέτος έχουν δημιουργηθεί οι βάσεις για να φιλοξενηθούν 800 παιδιά όλο το καλοκαίρι, δηλαδή 200 παιδιά σε κάθε περίοδο των παιδικών κατασκηνώσεων.
Το ερώτημα που μέχρι ώρας παραμένει ανοικτό είναι αν θα προλάβουν φέτος τα συνεργεία του δήμου να ανοίξουν τον χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων και στην περιοχή των Ροϊτίκων.
Οι εργασίες στον χώρο του ΚΔΑΠ συνεχίζονται, όμως έτσι και αλλιώς υπάρχει η προοπτική για τα παιδιά που ήταν να πάρουν μέρος στις εκεί παιδικές κατασκηνώσεις, να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις της Πλαζ στην Αγυιά.
Οι παιδικές κατασκηνώσεις θα χωριστούν σε τέσσερις περιόδους, με την πρώτη να ξεκινάει από τις 21 Ιουνίου, ενώ η προθεσμία της υποβολής αιτήσεων για τις ενδιαφερόμενες οικογένειες λήγει στις 6 Ιουνίου.