Εκδηλώσεις Προτεινόμενο

Πάτρα: Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015. Τα προτεινόμενα events για μικρούς και μεγάλους!

maxresdefault-620x349_qigig6

Οι τοπ προτάσεις για τον γονιό, το παιδί, τον έφηβο, τον φοιτητή!

Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Σουλίου

festival_laikou_xorou.juniorsclub

Το 20ο Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού πραγματοποιείται και φέτος από 23 έως 26 Ιουλίου. Οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Σουλίου και διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου Πατρών.

Πρόγραμμα δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά: «Magic Faros time!» στον Φάρο της Πάτρας

magic_show.juniorsclub

Από 28 Μαΐου ως 10 Σεπτεμβρίου κάθε Πέμπτη από τις 8:00-9:00 μ.μ. Ένας μοναδικός Μάγος ψυχαγωγεί παιδιά και γονείς με το εντυπωσιακό του show στο χώρο της παιδικής χαράς του Φάρου. Εμφανίσεις-εξαφανίσεις, με περιστέρια και πολλά άλλα κόλπα.

1ο Summer Camp µε τίτλο «∆ιακοπές στο Μουσείο!» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Summer-fun-juniorsclub

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών το 1ο Summer Camp µε τίτλο «∆ιακοπές στο Μουσείο!» προσφέροντας στους µικρούς της φίλους ένα πενθήµερο εκπαιδευτικών δράσεων που συνδυάζουν τη µάθηση µε το παιχνίδι και την εικαστική δηµιουργία.

5ο Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Σχολείο-Συνέδριο με θέμα «Μαθηματική Μοντελοποίηση Πολύπλοκων Συστημάτων» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

sunedrio.juniorsclub

Κύριος στόχος του 5ου Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Σχολείου – Συνεδρίου είναι η εκπαίδευση ξένων και Ελλήνων μεταπτυχιακών φοιτητών στις μαθηματικές μεθόδους μοντελοποίησης πολύπλοκων συστημάτων των Φυσικών, Βιοϊατρικών, Κοινωνικών, Οικονομικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

Bazaar βιβλίων στο βιβλιοπωλείο Discover your Way

bazaar (1)

Ένα μοναδικό Βazaar διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Discover your Way.  Στην καρδιά του καλοκαιριού, δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βιβλία, cd,dvd σε χαμηλές τιμές.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά στην πλαζ του ΕΟΤ

20150527_611679

Από την Δευτέρα 4 Μαΐου, γίνονται δεκτές, από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων γονέων για την εγγραφή των παιδιών τους στο θερινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που δημιουργεί και θα λειτουργήσει ο Δήμος στο χώρο του ΕΟΤ στην Αγυιά.

SUMMER CAMP για παιδιά στον Ιππικό Όμιλο Ρίου

summer_cump.juniorsclub

Το πρωτότυπο Summer Camp “Καλοκαιρινές διαδρομές”  ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις πύλες του, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρίου, για να υποδεχτεί, τον Ιούλιο, παιδιά ηλικίας από 6-14 ετών. Για τέσσερις εβδομάδες 29/6-24/7 σε ένα θαυμάσιο φυσικό τοπίο προβλέπονται δράσεις με τέχνες, κατασκευές, επιστήμες, παραμύθια, άθληση.

Μαθήματα ιστιοπλοΐας κατηγορίας optimist στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ιστιοπλοΐας

optimist.juniorsclub

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 10:00-12:30 για το μήνα Ιούνιο και τις καθημερινές 10:00-13:00 για το μήνα Ιούλιο, στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία της Τερψιθέας, από επίσημο προπονητή ιστιοπλοΐας και με σκάφη του Ομίλου.

Παρουσίαση ζωγραφικού δοκιμίου: «Ομήρου Οδύσσεια» του Δημοσθένη Κοκκινίδη στο Πολύεδρο

zografiki.juniorsclub

χεδόν εκατό έργα, τα περισσότερα μικρών διαστάσεων παρουσιάζει το Πολύεδρο στο κοινό της Πάτρας τηνΠαρασκευή 26 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. Η παρουσίαση διαρκεί ως και 31 Ιουλίου.

Έκθεση ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών

ekthesi.juniorsclub

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών παρουσιάζει για τη θερινή περίοδο αντιπροσωπευτικά έργα της μόνιμης συλλογής της. Στην έκθεση φιλοξενούνται και έργα που δεν έχουν συμπεριληφθεί σε προηγούμενες εκθέσεις καθώς και νεότερα αποκτήματα.

Καλοκαιρινό πρωινό εργαστήρι για παιδιά στον χώρο πολιτιστικών δράσεων στου «φεγγαριού την άκρη»

stou_feggariou_tin_akri.juniorsclub

Το φετινό καλοκαίρι “στου φεγγαριού την άκρη”έχει άρωμα παιχνιδιού. Παιχνίδια σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά, από την Ελλάδα και άλλες χώρες, που ανοίγουν δρόμους ανακάλυψης και περιπέτειας. Μέσα από οργανωμένες δράσεις τα παιδιά θα χορτάσουν παιχνίδι και κάθε εβδομάδα θα φτιάχνουν ένα δικό τους για να συνεχίζεται η διασκέδαση και στο σπίτι.

7η ατομική της έκθεσης γλυπτικής της Βιβής Ζώη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

ekthesi.juniorsclub8

Η ζωγράφος και γλύπτρια Βιβή Ζώη παρουσιάζει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών την 7η ατομική της έκθεσης γλυπτικής, η οποία διαρκεί από 1 Ιουλίου 2015 έως 16 Αυγούστου 2015. Τα εγκαίνια γίνονται την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, 7.30 μ.μ.

Πρόγραμμα 2ης Θερινής Μουσικής Ακαδημίας στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών

mousiki.juniorsclub7

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα και σεμινάρια που θα γίνουν από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών το διάστημα 6 με 29 Ιουλίου. Στον προγραμματισμό της Θερινής Ακαδημίας περιλαμβάνονται ατομικά μαθήματα, σεμινάρια, master class και συναυλίες και εκδηλώσεις με ευρύτερο ενδιαφέρον.

Προγράμματα «Άθλησης για Όλους» , στη Πάτρα

1263998.juniorsclub

Tο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας, θα υλοποιήσει, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» από 17 Μαρτίου έως 31 Ιουλίου 2015.

Και από ταινίες;

Για παιδιά:

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

tainia3.juniorsclub

Για μεγάλους:

ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ

tainia.juniorsclub5

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Τοπικά

«Ο Κοκτώ συναντά τον Πικάσο» : Ιδιωτική Συλλογή Ιωάννη Κονταξόπουλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

ekthesi2.juniorsclub1

Με την ευκαιρία της επετείου 100 χρόνων της φιλίας μεταξύ του Jean Cocteau και του Pablo Picasso, το Pablo Picasso Art Museum, Münster παρουσιάζει από 18 Ιουλίου έως 18 Οκτωβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης αυτή τη μοναδική ειδική έκθεση στην οποία οι πίνακες, οι εικονογραφήσεις, τα ποιήματα και οι ταινίες του Cocteau εισάγονται σε έναν διάλογο που κόβει την ανάσα με τις μόνιμες συλλογές του μουσείου.

Συναυλία «Alex Kavvadias + Gautier» στο SAF στη Βλυχάδα Σαντορίνης

santorini.juniorsclub

Ο Alex Kavvadias συναντάει τον Gautier σε μια αναπάντεχη συνεργασία. Εκεί που το ποπ, συναντάει τη ροκ και την ηλεκτρονική μουσική, το ντουέτο αναμένεται να μας εκπλήξει με τα τραγούδια και τις διασκευές του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο juniorsclub.gr, στην στήλη Events->Ελλάδα