Πάτρα: Σεμινάρια Κινηματογράφου «Ντύσου Σκηνοθέτης» στο πλαίσιο του προγράμματος Sparc

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού» που θα υλοποιηθεί από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου με αφορμή το πρόγραμμα Sparc και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2104 – 2020», πραγματοποιούνται σεμινάρια  Κινηματογράφου με σκοπό την εκπαίδευση καρναβαλιστών, κατά την εβδομάδα του Sparc, για τη δημιουργία ταινιών με χρήση κινητού ή dslr με τίτλο “Το δικό μου Καρναβάλι” στο Καρναβάλι του 2021.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας προσκαλεί τους συμμετέχοντες στα καρναβαλικά πληρώματα (ένας από κάθε πλήρωμα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι 30 άτομα) να λάβουν μέρος στο σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη από την Τρίτη 22 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 16:00-19:00 Α’ γκρουπ και 19:00-22:00 Β’ γκρουπ.

Τα μαθήματα του σεμιναρίου είναι Σενάριο-Σκηνοθεσία- Φωτογραφίας- Μοντάζ- Πρακτικές Ασκήσεις από εξειδικευμένους κινηματογραφιστές.

Τα μαθήματα είναι 4 τρίωρα (ένα κάθε ημέρα) για κάθε γκρουπ και όσοι συμμετέχουν δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  (όνομα και στοιχεία επικοινωνίας του συμμετέχοντα από το πλήρωμά σας) μέσω email με τίτλο “Ντύσου Σκηνοθέτης” στο info@carnivalpatras.gr μέχρι τις 15/9/2020.

Διαβάστε επίσης

ΒΕΡΓΗ Εκπαίδευση για Όλους: Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού! Μαθήματα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως!

Το διάσημο Circo Medrano έρχεται στην Πάτρα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος για φέτος αγώνας Αετοσανίδας στην πλαζ της Πάτρας!

Tο cheerleading μπαίνει στα σχολεία όλης της χώρας – Πώς θα συμμετέχουν οι μαθητές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν