Κοινωνία

Πάτρα: Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι ψυχαγωγικές δράσεις του Patras Open Mall

patrasopenmall3-juniorsclub

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις που διοργανώνονται από τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πάτρας στα πλαίσια της υλοποίησης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πάτρας (Patras open Mall).

patrasopenmall-juniorclub

Την Κυριακή 27/12 το παγοδρόμιο στην Πλατεία Όλγας λειτούργησε από τις 12:00 – 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Εκατοντάδες μικροί μας φίλοι, το χάρηκαν εντελώς δωρεάν.  Στο επάνω μέρος της Πλ. Γεωργίου από τις 12:00 έως τις 14:30 μουσικό τρίο, ξυλοπόδαρος και ζωγραφική προσώπου διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.

Την Δευτέρα 28/12 καθώς και στις 29 και 30 το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει από τις 17:00 έως τις 21:00 και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 15: 00 – 19:00. Στο χώρο του παγοδρομίου πραγματοποιείται συλλογή παιχνιδιών, τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο Πάτρας.

patrasopenmall2-juniorsclub

Τέλος επειδή υπήρξαν κακόβουλα ή λόγω έλλειψης ενημέρωσης δημοσιεύματα και σχόλια για το παγοδρόμιο, να σας ενημερώσουν για τα παρακάτω

Η πίστα του παγοδρομίου είναι από συνθετικό πάγο. Ο συνθετικός πάγος είναι ένα υψηλής τεχνολογίας πλαστικό πολυμερές πάνω στο οποίο μπορείτε να κάνετε πατινάζ. Μοιάζει στην υφή με ένα λευκό πλαστικό πίνακα κοπής. Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα πολυμερή επιτρέπουν σε μια λεπίδα παγοπέδιλου ή στις λεπίδες των πατινιών πάγου να γλιστρούν τόσο ομαλά όσο και στον πραγματικό πάγο.

Ο συνθετικός πάγος επιπλέον είναι οικολογικός γιατί δεν χρειάζεται καθόλου ενέργεια εν αντιθέσει με τον πάγο που η συντήρησή του είναι ενεργοβόρα. Επίσης με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες μέρες το παγοδρόμιο θα μετατρεπόταν σε λίμνη. Τέλος ο συνθετικός πάγος είναι πιο «φιλικός» και ασφαλής στα πεσίματα από τον πραγματικό. Τα πατίνια που χρησιμοποιούνται είναι πατίνια ρόλλερ πάγου. Έχουν την ίδια αίσθηση με τα παγοπέδιλα και είναι πιο ασφαλή ειδικά για αρχάριους.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο Internet.