Κοινωνία

Πάτρα: Συνελήφθη η ταμίας του Αρσακείου – Είχε “σκηνοθετήσει” τη ληστεία με τα 80.000 ευρώ – Κατηγορείται για υπεξαίρεση

lhsteia

Συνελήφθη η ταμίας του Αρσακείου στην Πάτρα, την Παρασκευή, στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του tempo24.news που όπως έγραφε, δεν επρόκειτο για ληστεία αλλά “σκηνοθετημένο” συμβάν. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση υπεξαίρεσης 80.000 ευρω η οποία είχε αποκαλυθεί το 2015 και οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη. Φαίνεται ότι η ταμίας πιέστηκε, από τις αστυνομικές έρευνες και τις εξελίξεις που ελάμβανε η υπόθεση και σκηνοθέτησε την πρωινή ληστεία. 

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ σχηματίζεται δικογραφία για την υπεξαίρεση. 

Να θυμίσουμε πως το πρωί, η γυναίκα κατήγγειλε πως ενώ κατευθυνόταν στο χώρο εργασίας της στο Πλατάνι Πατρών, μέσω της οδού Γαληνού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της καθώς μπροστά της βρήκε “πεταμένο” δίκυκλο.

Την ίδια στιγμή απο την πίσω πλευρά εμφανίστηκε αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινα οι δράστες, οι οποίοι την έκλεισαν πιθανή δίοδο διαφυγής από το σημείο.

Η λεία υπολογίστηκε στις 80.000 ευρώ.