Διάφορα Προτεινόμενο

Πάτρα: Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη πραγματοποίησαν απονομή πτυχίων στους επιτυχόντες μαθητές και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

koutsantoni11-juniorsclb

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη πραγματοποίησαν και φέτος την καθιερωμένη εκδήλωση απονομής πτυχίων θέλοντας να τιμήσουν τους επιτυχόντες μαθητές της προηγούμενης χρονιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο «Αστήρ» όπου απονεμήθηκαν 210 αναγνωρισμένα πτυχία από πανεπιστήμια του εξωτερικού σε όλα τα επίπεδα, στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ισπανική και Ιταλική Γλώσσα.

koutsantoni10-juniorsclub

Ταυτόχρονα έγινε και η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά όπου ο τυχερός κέρδισε μια ετήσια υποτροφία εκμάθησης μιας δεύτερης ξένης γλώσσας της επιλογής του!

koutsantoni2-juniorsclub

Η λαμπρή αυτή εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία αυτή τη χρονιά καθώς φέτος τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους παραμένοντας σταθερά στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης καθώς αποτελούν για γονείς μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες, εγγυημένη επιλογή για την επιτυχία.

koutsantoni7-juniorsclub

koutsantoni8-juniorsclub

koutsantoni9-juniorsclub

Οι εκατοντάδες επιτυχόντες μαθητές κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, με το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και τις καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους και προγράμματα σπουδών.

koutsantoni3-juniorsclub

koutsantoni4-juniorsclub

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού συγχαίρει για μία ακόμη φορά τους μαθητές του και τους εύχονται καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

koutsantoni6-juniorsclub

koutsantoni-juniorsclub