Παιδί

Πάτρα: Θεατρικά και χορευτικά δρώμενα από σχολεία στην Πλατεία Γεωργίου Α

GEO_0427

Μπορεί το Καρναβάλι των Μικρών να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο τα παιδιά των σχολείων θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στην τελευταία εβδομάδα της κορύφωσης του κεφιού του Πατρινού Καρναβαλιού.

GEO_0394

Έτσι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30 στην κεντρική σκηνή των καρναβαλικών δράσεων στην πλατεία Γεωργίου Α΄, την κατεξοχήν πλατεία του Πατρινού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου μαθητές 20 σχολείων της πόλης θα παρουσιάσουν θεατρικά, χορευτικά δρώμενα και παντομίμες μικρής διάρκειας (τρίλεπτα έως πεντάλεπτα). Η θεματική των σύντομων-παραστάσεων των σχολείων και όλης της εκδήλωσης είναι «Η Ανακύκλωση» προσαρμοσμένη στο κεντρικό θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 «Υπέρ/Περί/Ανά…κύκλο κάνω στη χαρά».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά από 19 δημοτικά σχολεία και από το 1ο Γυμνάσιο Παραλίας.

GEO_0426

Θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής στα σχολεία και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν τα βραβεία του Baby Rally που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ της Αγυιάς.

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από παρουσίαση θεατρικών, χορευτικών δρώμενων σχολείων σε παλαιότερη Κεντρική Καρναβαλούπολη στα Υψηλά Αλώνια.

 

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας