Υγεία

Πάτρα: Το «Άλμα Ζωής» διοργανώνει και φέτος το «Pink the City»

pink-the-city-2016_6
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 το «Άλμα Ζωής» στο πλαίσιο του φετινού Pink the City πραγματοποιείται η φωταγώγηση του Ρωμαϊκού Ωδείου Πάτρας. Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ώρα 10:30 γίνεται η έναρξη της εκδήλωσης Pink the City, με αφετηρία την Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων. Εκκίνηση Περιπάτου 11:30.
 
Φωταγώγηση Ρωμαϊκού Ωδείου
 
Τo Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, θα φωταγωγηθεί Ροζ, στα πλαίσια του μήνα Οκτώβρη, μήνα Διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού αλλά και της μεγάλης μας εκδήλωσης Pink the City 2017!
 
Το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής, που σήμερα έχει ανακατασκευαστεί και χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις, αποτελεί διαχρονικό εμβληματικό κτίσμα της πόλης μας. Κτίρια σύμβολα σε όλο τον κόσμο έχουν φωταγωγηθεί ροζ προκειμένου να μεταδώσουν το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όπως ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, το άγαλμα του Ιησού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και πολλά άλλα. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό, ένα κτίριο σύμβολο για την πόλη μας, όπως το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας να φωταγωγηθεί ροζ, συμβάλλοντας στο ηχηρό μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
 
2249249
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —> Πάτρα